Wedden op Europa Conference League: Feyenoord én AZ bijna zeker van overwintering in Europa

Wedden op Europa Conference League: Feyenoord én AZ bijna zeker van overwintering in Europa

Donderdagavond beginnen zowel Feyenoord als AZ aan hun vierde Europa Conference League wedstrijd. Als beide ploegen weten te winnen dan is overwintering in Europa bijna zeker. Feyenoord staat deze week een pittige uitwedstrijd te wachten in Berlijn. Door bookmaker Bet365 worden de Rotterdammers niet als de favoriet gezien. Feyenoord wordt gequoteerd op 3,00, terwijl een winst voor Union Berlin je 2,25 keer je inzet oplevert. Een gelijkspel is goed voor 3,60 keer je inzet.

Gokje wagen op een speciale bet? Mochten de Rotterdammers winnen nadat ze op een achterstand zijn gekomen dan kan je 11 keer je inzet terugkrijgen. Een cleansheet voor Feyenoord levert je 5,5 keer je inzet op!

Meer wedtips Europa Conference League

AZ wordt door de bookmaker als absolute topfavoriet gezien in het thuisduel tegen CFR Cluj. Bij een overwinning van AZ krijg je 1,36 keer je inzet terug. Een gelijkspel levert 5 keer je inzet op en een onverwachte winstpartij van Cluj maar liefst 9 keer je inzet.

Mochten beide teams in de eerste helft het net vinden dan levert dat 5,5 keer je inzet op! Mocht AZ niet weten te scoren in de eerste 45 minuten dan levert dat je 2,25 keer je inzet op. Gokje wagen op de meest doelpuntenrijke helft? Mochten de meeste doelpunten vallen in de eerste helft dan kan je iets meer dan 3 keer je geld terug verdienen. Mochten de meeste doelpunten vallen in tweede helft dan kan je rekenen op twee maal je inzet.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.