Wedden op Eredivisie: Ajax grote favoriet tegen FC Utrecht

Wedden op Eredivisie: Ajax grote favoriet tegen FC Utrecht

Ajax hervat de Eredivisie zondagmiddag met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Het duel begint om 12.15 uur in Stadion Galgenwaard. Het elftal van Erik ten Hag staat momenteel tweede in de Eredivisie, terwijl FC Utrecht op plek zeven staat. Volgens bookmaker Bet365 is Ajax de grote favoriet in de Domstad.

De Amsterdammers hebben 42 punten na achttien competitiewedstrijden. Ajax won dertien keer, verloor tweemaal en speelde drie keer gelijk. Het elftal van Ten Hag scoorde 56 keer en kreeg vier tegengoals. Hierdoor heeft de ploeg een doelsaldo van +52. Denk jij dat Ajax zondag wint op bezoek bij FC Utrecht? Zet dan in en krijg 1,44 keer je inzet terug!

FC Utrecht heeft 29 punten uit achttien Eredivisieduels. De Domstedelingen wonnen acht keer, verloren vijfmaal en speelden vijf keer gelijk. Eerder dit seizoen won FC Utrecht wel op bezoek bij Ajax (0-1). Toch zijn ze zondagmiddag de underdog volgens Bet365. Als de ploeg van René Hake wint, dan krijg je 6,25 keer je inzet terug! Bij een gelijkspel in Utrecht is de quotering 5,00.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.