Wedden op de Eredivisie: Tegenvallend AZ favoriet tegen FC Twente

Wedden op de Eredivisie: Tegenvallend AZ favoriet tegen FC Twente

De Eredivisie gaat de zesde speelronde in, die doordeweeks wordt afgewerkt. Dinsdag en donderdag staan er twee duels op het programma, terwijl er woensdag vijf wedstrijden worden gespeeld. Koploper Ajax gaat op bezoek bij Fortuna Sittard, Feyenoord ontvangt sc Heerenveen en PSV bezoekt promovendus Go Ahead Eagles. Bekijk hieronder de quoteringen van bookmaker Bwin!

Dinsdagavond is Ajax de favoriet tegen Fortuna Sittard. Als de ploeg van Erik ten Hag wint, ontvang je 1,16 keer je inzet. Bij een gelijkspel in Sittard krijg je 8,25 keer je inzet terug. Als Fortuna wint van Ajax is de quotering 17,00. Ook RKC Waalwijk en Willem II spelen ontmoeten elkaar dinsdag. De Tilburgers zijn de favoriet in Waalwijk met een quotering van 2,40. Bij een gelijkspel krijg je 3,50 keer je inzet terug. Als RKC wint, is de quotering 2,75.

PSV verloor zondag met 0-4 van Feyenoord en gaat woensdag op bezoek bij Go Ahead Eagles. De Eindhovenaren zijn de favoriet op De Adelaarshorst. Als PSV wint van de nummer negen van de Eredivisie, dan krijg je 1,30 keer je inzet terug van bookmaker Bwin. Bij een zege van Go Ahead Eagles ontvang je 10,00 keer je inzet. Als beide ploegen gelijkspelen is de quotering 5,50.

FC Groningen - Vitesse en FC Twente - AZ

FC Groningen en Vitesse treffen elkaar woensdagavond om 20.00 uur. De Groningers zijn de favoriet met een quotering van 2,50. Als Vitesse wint in Groningen, dan krijg je 2,70 keer je inzet terug. Bij een gelijkspel is de quotering 3,50. Feyenoord speelt woensdag een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De Rotterdammers zijn de favoriet met een quotering van 1,50. Een gelijkspel levert je 4,50 keer je inzet op, terwijl de Friezen een quotering van 6,00 hebben.

Donderdagavond gaat AZ, dat momenteel zeventiende staat, op bezoek bij FC Twente. De ploeg uit Alkmaar is de favoriet volgens het wedkantoor. Als AZ wint in Enschede krijg je 2,00 keer je inzet terug. Bij een overwinning van FC Twente is de quotering 3,50. Mochten beide ploegen gelijkspelen, dan krijg je 3,60 keer je inzet terug.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.