Wedden op de Eredivisie: PSV - Feyenoord en de IJsselderby

Wedden op de Eredivisie: PSV - Feyenoord en de IJsselderby

Na een Europese week voor Ajax, AZ, Feyenoord, PSV en Vitesse staat de vijfde speelronde in de Eredivisie voor de deur. Op zondag wordt een topper afgewerkt in Eindhoven, want dan treffen PSV en Feyenoord elkaar. Volgens bookmaker Bwin is PSV de favoriet voor het treffen met de Rotterdammers. Verder staat ook de IJsselderby tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle op het programma!

Zaterdagavond speelt Willem II in eigen huis tegen FC Groningen. De Tilburgers staan momenteel vijfde, terwijl de Groningers op de tiende plaats staan. Willem II is volgens het wedkantoor de nipte favoriet voor het duel. Als zij winnen, ontvang je 2,30 keer je inzet. Bij een gelijkspel is de quotering 3,40. Mocht FC Groningen winnen in Tilburg, dan krijg je 2,95 keer je inzet terug!

Verder ontvangt regerend landskampioen Ajax promovendus SC Cambuur. De Amsterdammers, die woensdag met 1-5 wonnen op bezoek bij Sporting Portugal, zijn de overduidelijke favoriet tijdens het duel. Als Ajax wint, krijg je slechts 1,11 keer je inzet terug. Bij een zege van SC Cambuur is de quotering 23,00. Mochten beide ploegen gelijkspelen, dan krijg je 10,00 keer je inzet terug van het wedkantoor!

Zondag: PSV - Feyenoord en de IJsselderby

Go Ahead Eagles en PEC Zwolle trappen de voetbalzondag af in Deventer. De twee rivaliserende Overijsselse voetbalclubs werken voor het eerst sinds 2017 weer de IJsselderby af! Go Ahead Eagles is de lichte favoriet met een quotering van 2,40. Als PEC Zwolle de wedstrijd wint, ontvang je 2,85 keer je inzet. Bij een gelijkspel is de quotering 3,40.

Om 14.30 uur begint de topper van deze speelronde: PSV - Feyenoord. Het elftal van Roger Schmidt is de favoriet voor het duel. Als PSV wint, krijg je namelijk 1,73 keer je inzet terug van de bookmaker. Bij een overwinning van Feyenoord in Eindhoven is de quotering 4,40. Mochten beide ploegen gelijkspelen, dan ontvang je 4,00 keer je inzet.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.