Verrassende koploper in poule des doods krijgt mega quotering bij winst vrijdagavond

Verrassende koploper in poule des doods krijgt mega quotering bij winst vrijdagavond

In groep 3 van de A-League van de Nations League zitten Duitsland, Italië, Engeland en…Hongarije. Verrassend genoeg staat het kleinste voetballand bovenaan. Hongarije werd vooraf gezien als dé favoriet om te degraderen maar weet vriend en vijand te verbazen met goede resultaten tegen toplanden. De bookmakers geloven echter niet in een nieuwe stunt van Hongarije, vrijdagavond tegen Duitsland

De quotering bij winst van Hongarije staat namelijk op 11.00. Duitsland heeft op vrijwel iedere positie op papier een betere speler. Maar een wedstrijd wordt op het veld gespeeld, niet op papier. Hoewel de heenwedstrijd in 1-1 eindigde domineerde Hongarije de wedstrijd, als men kijkt naar de hoeveelheid kansen. Hongarije had zeven schoten op doel, Duitsland slechts één. De Duitsers hadden meer balbezit en meer passes. Toch mocht het blij zijn dat Jonas Hofmann al na negen minuten de vroege treffer van Zsolt Nagy ongedaan maakte.

Hongarije werpt zich op als reuzendoder

Hongarije begon de poule met een 1-0 overwinning op Engeland. De Engelse pers sprak er schande van dat er niet eens gescoord werd tegen Hongarije. Maar het kon nog erger. In de terugwedstrijd werd Engeland met maar liefst 0-4 van het veld geveegd. In alle wedstrijden tot nu toe lieten de Hongaren de bal aan de tegenstander, waarna ze met een gesloten verdediging op de counter tot kansen kwamen.

Opvallend is het als we kijken naar het aantal doelpunten dat er gemaakt zijn tot nu toe. Zowel Hongarije als Duitsland wist in elke Nations League-wedstrijd tot nu toe te scoren. Duitsland speelde drie van de vier wedstrijden tot nu toe met 1-1 gelijk. Mocht deze wedstrijd net als de eerste ontmoeting tussen beide landen in 1-1 eindigen krijg je 10.00 keer je inzet. Beide teams scoren levert 2.02 op, een mooie verdubbelaar.

Beste wedtip Duitsland-Hongarije

Weddenschap Quotering
Hongarije over 0.5 goal 1.86

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.