Update | 'Ronaldo akkoord met Saoedische club voor astronomisch salaris'

Update | 'Ronaldo akkoord met Saoedische club voor astronomisch salaris'

In een interview bij het Britse tv-programma Pierce Morgan Uncensored heeft Cristiano Ronaldo weinig goede woorden over voor zijn huidige trainer bij Manchester United, Erik ten Hag. De vedette geeft aan geen respect te hebben voor de Nederlandse oefenmeester. 'Ik heb geen respect voor hem', aldus Ronaldo in simpele bewoording.

Sinds de komst van Erik ten Hag als hoofdtrainer bij Manchester United kan de Portugees rekenen op weinig speelminuten. En dat zint de aanvaller duidelijk niet. 'Ik heb geen respect voor hem, omdat hij mij ook niet respecteert. Als je geen respect voor mij hebt, ga ik jou nooit respecteren. Ik voel me belazerd. Ze willen me eruit werken bij United. Ik voel me als een zwart schaap worden weggezet', zegt Ronaldo in het interview over Ten Hag.

De wegen tussen Ronaldo en Ten Hag scheiden door het WK voetbal voor minimaal vier weken. Grote vraag in Manchester is of de Portugees na het WK nog actief zal gaan zijn in het shirt van The Mancunians. De houding van Ronaldo heeft dit seizoen al meerdere malen de relatie tussen speler en trainer op scherp gezet, maar telkens werd de aanvaller weer in genade genomen. Wordt ongetwijfeld vervolgd....

Update 15 november | Ten Hag in overleg met directie

Erik ten Hag had na de wedstrijd tegen Fulham van zondag j.l. een vakantie in het vooruitzicht. De Nederlandse oefenmeester heeft deze echter uitgesteld vanwege de onrust die binnen de club is ontstaan na het vernietigende interview van Cristiano Ronaldo. ESPN weet te melden dat Ten Hag bij de directie heeft aangegeven dat Ronaldo niet meer in actie kan komen voor Manchester United. De Portugees is volgens Ten Hag alle grenzen te buiten gegaan en daarmee is de maat vol voor de Nederlander.

Ten Hag heeft een ontmoeting gehad met United-eigenaar Joel Glazer. In dat gesprek heeft Ten Hag aangegeven dat het over en uit is voor Ronaldo. De Engelse grootmacht wil het contract met Ronaldo ontbinden, maar is momenteel eerst bezig met het inwinnen van juridische informatie.

Ondertussen heeft Ronaldo zich aangesloten bij de Portugese selectie voor het WK. Daar komt hij zijn ploeggenoot bij Manchester United, Bruno Fernandes, tegen. De eerste ontmoeting tussen beide spelers was bepaald geen warm welkom. Zie hier de video.

Update 22 november - Einde verhaal Ronaldo bij United

Manchester United heeft per direct afscheid genomen van Cristiano Ronaldo. Het huwelijk tussen de club en haar sterspeler kon niet langer duren na het vernietigende interview van de Portugees na de laatste wedstijd voor de winterstop tegen Fulham. Onduidelijk is nog waar Ronaldo zijn carrière gaat vervolgen.

Update 30 november - Ronaldo kan astronomisch bod niet weigeren

Volgens de doorgaans goed ingelichte Spaanse krant Marca is Cristiano Ronaldo zo goed als rond met de Saoedische club Al-Nassr. Er ligt een contract voor de Portugees klaar voor 2,5 jaar en in die periode liggen de inkomsten rond de 200 miljoen euro. Het akkoord tussen club en speler zou al zijn bereikt en na afloop van het WK wereldkundig worden gemaakt.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Wil jij wedden op het WK voetbal in Qatar? Bekijk hier onze voorbeschouwingen en wedtips.

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.