Update | Feyenoord heeft nog altijd de beste papieren, maar wedkantoren sluiten Ajax niet uit

Update | Feyenoord heeft nog altijd de beste papieren, maar wedkantoren sluiten Ajax niet uit

Na iedere speelronde in de Eredivisie bekijken wij hoe de wedkantoren de kansen inschatten van de titelkandidaten. Ajax, PSV en Feyenoord zijn de grootste kanshebbers, AZ en FC Twente hebben de rol van outsiders. Feyenoord voert na speelronde 19 nog altijd de lijst aan en heeft dat met name te danken aan AZ dat verzuimde de drie punten te pakken thuis tegen FC Utrecht. Ajax en PSV zijn ingelopen op de andere drie titelkandidaten. Het is ongekend spannend aan de top en met vijf ploegen die serieus kans maken op de landstitel is het een seizoen waarin alles mogelijk is.

In speelronde 20 zien we op zondagmiddag de topper tussen Feyenoord en PSV op het programma staan. Voor de Rotterdammers is het al het derde topduel in twee weken tijd. Van Ajax en FC Twente kon er niet gewonnen worden, maar het kwakkelende PSV lijkt een gewillige prooi te zijn. Een zege op de Eindhovenaren brengt de marge tussen de twee ploegen naar zeven punten. Wint PSV dan ligt de titelstrijd weer helemaal open met nog slechts een punt verschil.

AZ, Ajax en FC Twente spelen allen een uitwedstrijd. De Alkmaarders spelen de derby van Noord-Holland in Volendam. Geen ideaal moment om de 'palingboeren' te treffen, want de ploeg van trainer Wim Jonk is uitstekend op dreef en pakte na de winterstop maar liefst negen punten in vier wedstrijden. Ajax reist op zondag af naar Cambuur en FC Twente sluit het weekend af met een uitwedstrijd tegen hekkensluiter FC Groningen.

Update odds landskampioen Eredivisie 2022/2023

Club Odds landskampioen seizoen 2022/2023 (na speelronde 19)
Ajax 3.25
Feyenoord 2.00
PSV 3.50
AZ 15.00
FC Twente 41.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.