Toptalenten gaan voetbalshow geven, Duitsland moet winnen van Spanje

Toptalenten gaan voetbalshow geven, Duitsland moet winnen van Spanje

Niemand had verwacht dat Duitsland zou verliezen van Japan, of dat Spanje met maar liefst 7-0 Costa Rica van het gras zou vegen. Dit is in de eerste speelronde echter wel gebeurd, waardoor Duitsland bijna wel moet winnen van Spanje, wil het niet net als in 2018 in de groepsfase stranden. Kan Duitsland de nederlaag van zich afschudden en het Spanje lastig maken? Of is groep E te lastig voor de ploeg van bondscoach Hansi Flick?

De spelers van Duitsland zullen nog nachtmerries krijgen van de laatste krachtmeting met hun Zuid-Europese tegenstander. Spanje versloeg Duitsland in 2020 met maar liefst 6-0 in de groepsfase van de Nations League. Op de laatste twee eindtoernooien waar de twee landen de degens kruisten kwam Duitsland er ook bekaaid vanaf. In 2010 won Spanje met 1-0 door een kopbal van Puyol in de halve finale van het WK, en in 2008 liep Duitsland dankzij een doelpunt van Fernando Torres de EK-titel mis, die ging naar Spanje.

Spanje is de favoriet

Op de wereldranglijst staat Spanje op plek 7, en Duitsland op plek 11. Ondanks dit voordeel op de ranglijst en de megascore die Spanje in ronde 1 neerzette krijg je maar liefst 2.35 keer je inzet terug bij een overwinning van de Spanjaarden. Een overwinning van Duitsland levert je een quotering van 3.05 op. De laatste keer dat Spanje niet tot scoren kwam was 22 wedstrijden geleden, waardoor een doelpunt van Spanje met een quotering van 1.25 nog best schappelijk is. Duitsland scoort ook in negen van de tien laatste wedstrijden, beide teams scoren levert je 1.66 keer je inzet op.

Wonderkinderen leveren vermaak en resultaat

Zowel Duitsland als Spanje heeft een wereldtalent dat nog geen twintig jaar oud is op het veld rondlopen. Jamal Musiala was veruit de gevaarlijkste man bij Duitsland tegen Japan, en Gavi scoorde een prachtig doelpunt tegen Costa Rica, wat hem de jongste WK-doelpuntenmaker maakte sinds Pele in 1958. Als de Duitse aanvaller zijn eerste goal op het WK maakt krijg je 4.00 keer je inleg terug, mocht Gavi weer scoren levert dat je 12.50 keer je geld op.

Beste wedtip Spanje-Duitsland

Weddenschap Quotering
Beide teams scoren 1.66

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Poll

Wie denk jij dat er gaat winnen?

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.