Team USA volgens bookmaker lichte favoriet tegen Oranje Leeuwinnen

Team USA volgens bookmaker lichte favoriet tegen Oranje Leeuwinnen

Vrijdag staat er een kraker op het programma voor de Oranje Leeuwinnen. Om 13.00 uur (Nederlandse tijd) spelen zij in de kwartfinale van de Olympische spelen tegen de Verenigde Staten. Het is een herhaling van de WK-finale in 2019 en volgens bookmaker Bwin krijgt deze kwartfinale dezelfde winnaar: Team USA.

Op 7 juli 2019 speelden Nederland en de Verenigde Staten in de WK-finale tegen elkaar. Team USA won destijds met 2-0 en ook tijdens een oefenwedstrijd in november 2020 verloren de Oranje Leeuwinnen met 0-2. Toch is Team USA nu niet in goede doen, want tijdens de groepsfase van de Spelen verloren ze met 3-0 van Zweden en speelden ze met 0-0 gelijk tegen Australië.

Toch is Team USA vrijdag de favoriet tegen het elftal van Sarina Wiegman. Als zij winnen van de Oranje Leeuwinnen, dan krijg je 2,30 keer je inzet terug. Bij een overwinning van de Nederlandse vrouwen op de Verenigde Staten is de quotering 2,75. Mochten beide ploegen na negentig minuten gelijkspelen, dan krijg je 3,50 keer je inzet terug.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.
Lees meer over:
Wedden op voetbal Oranje