Spurs moet flinke achterstand wegpoetsen tegen gevaarlijk Chelsea

Spurs moet flinke achterstand wegpoetsen tegen gevaarlijk Chelsea

Tottenham Hotspur en Chelsea worden een exact even grote kans toegedicht in de return van de halve finale van de EFL Cup. Chelsea won de thuiswedstrijd met 2-0 en moet nu haar stadsgenoot van scoren zien te houden om het naar de finale te schoppen. Niets scheidt de twee clubs, die bij Bet365 beiden exact een quotering van 2.62 genieten. Als Spurs door weet te gaan, ontvang je 9,00 keer je inzet.

Wordt het een gelijkspel dan is dat goed voor een teruggave van 3.40 per ingezette euro. Daarmee lijkt dus ook de kans op een gelijkspel aanzienlijk in de wedstrijd die 12 januari 20.45u afgetrapt wordt. Kai Havertz was de enige Chelsea-speler die tot scoren kwam in de eerste wedstrijd, het andere doelpunt werd gescoord door Ben Davies, die de bal in eigen doel tikte.

Topscorers laten het afweten

Daarmee lieten de topscorers het in die eerste pot dus afweten. Romelu Lukaku schoot twee keer op doel, maar wist niet langs keeper Hugo Lloris te komen. Ook Harry Kane en Heung-Min Son, de twee sterren van de ploeg van Antonio Conte, wisten geen indruk te maken. Wel wordt verwacht dat deze heren er in de tweede wedstrijd tegen Chelsea gewoon in staan.

Kane lijkt met een quotering van 2.05 de meest waarschijnlijke man om het net te vinden in het Tottenham Hotspur Stadium. Bij de Blues hangen er echter ook doelpunten in de lucht. Scoort Lukaku? Dan staat daar een vergoeding van 2.25 tegenover. Lukt het Havertz om ook in het tweede duel te scoren dan levert dat je, net zoals bij een doelpunt van middenvelder Mason Mount, 2.87 keer je inzet op.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.