Napoli wacht lastige uitwedstrijd | Serie A wedtips dit weekend (speelronde 27)

Napoli wacht lastige uitwedstrijd | Serie A wedtips dit weekend (speelronde 27)

In de Serie A is het niet meer de vraag of Napoli kampioen wordt, maar met hoeveel punten verschil dat gaat gebeuren. Met nog 12 wedstrijden te gaan staat de club 18 punten voor op de nummer twee. Daarachter is het een stuk spannender, aangezien de nummers twee tot en met vijf allemaal binnen drie punten van elkaar staan. Deze speelronde speelt nummer drie Lazio tegen de nummer vijf AS Roma, terwijl er met Internazionale-Juventus ook een kraker op het programma staat. Dit zijn de beste wedtips voor dit Serie A-weekend, met uitleg!

Beste Serie A wedtips speelronde 27

Wedstrijd Weddenschap Quotering
Salernitana - Bologna Draw no bet: Bologna 1.60
Torino - Napoli Napoli wint 1.80

Uitleg wedtips

Bologna staat op de negende plaats, met een doelsaldo van 31-34. Salernitana staat slechts zestiende en hebben al 45 tegendoelpunten, bijna het meest van de gehele competitie. Slechts een van de laatste zeven thuiswedstrijden werd gewonnen door Salernitana, tegen de nummer twaalf Monza. Bologna is vooral in uitwedstrijden juist lekker bezig. De laatste tien wedstrijden buiten hun eigen stad verloor de ploeg alleen tegen Torino, Lazio, AS Roma en Internazionale. De overige zes wedstrijden werden allemaal in winst omgezet. Dat is een terugkerend fenomeen. Vrijwel elke wedstrijd tegen een tegenstander die onder Bologna staat wordt door hen gewonnen. Door de draw no bet-optie krijg je wel je geld terug mocht het gelijk worden, waardoor het risico laag is.

Napoli kreeg de afgelopen tien wedstrijden slechts drie tegendoelpunten en maakten er zelf maar liefst drieëntwintig. Hun tegenstander Torino is op papier lastig, maar is in de praktijk vooral een middenmoter. Ze hebben een doelsaldo van 0 (29-29) en staan al het hele seizoen rond de achtste plaats. Napoli heeft slechts een van de dertien uitwedstrijden verloren en won de laatste zes uitduels allemaal zonder tegendoelpunt. Eenmaal werd het 0-3, vijf keer eindigde de wedstrijd in 0-2. De laatste drie keer dat dit duel in Turijn plaatsvond wist de thuisploeg bovendien niet te scoren. Daardoor is Napoli dankzij de hoge quotering een buitenkansje!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.