Senegal favoriet voor eindzege in Afrika Cup, Algerije tweede bij bookmaker

Senegal favoriet voor eindzege in Afrika Cup, Algerije tweede bij bookmaker

Senegal is de favoriet voor de eindzege in de Afrika Cup. Zij worden gevolgd door het nationale elftal van Algerije. Het Afrikaans kampioenschap voetbal begint aanstaande zondag (9 januari) in Kameroen en duurt tot zondag 6 februari. Bekijk alle quoteringen van bookmaker Bet365 voor de Afrika Cup hieronder!

Senegal staat bovenaan de lijst van het wedkantoor. Als de ploeg van Sadio Mané de Afrika Cup wint, dan krijg je 5,00 keer je inzet terug. Bij een eindzege van Algerije is de quotering 6,00. Het Egypte van Mohamed Salah bekleedt de derde plaats met een quotering van 8,00.

Als het Ivoorkust van Sébastien Haller en Ibrahim Sangaré de Afrika Cup wint, ontvang je 9,00 keer je inzet. Thuisland Kameroen, Nigeria en Marokko hebben allemaal een quotering van 10,00. Ghana volgt deze drie landen. Als de Ghanezen het toernooi winnen, dan krijg je 13,00 keer je inzet terug van de bookmaker. Tunesië heeft een quotering van 15,00 voor de eindzege in de Afrika Cup.

Wie zijn de outsiders?

Daarnaast zijn er enkele outsiders voor de winst van de Afrika Cup. Als Mali het toernooi wint, ontvang je 26,00 keer je inzet. Daarnaast is ook Guinea een outsider, met een quotering van 34,00. Burkina Faso (41,00), Gabon (51,00) en Kaapverdië (67,00) maken ook nog kans op de eindzege in de Afrika Cup.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties