Scenario’s poule G | Alle landen hebben nog wat om voor te spelen, ook Brazilië

Scenario’s poule G | Alle landen hebben nog wat om voor te spelen, ook Brazilië

Brazilië is door de zege op Zwitserland van maandag al zeker van de volgende ronde. Dat is ook direct de enige zekerheid in poule G. De Brazilianen zouden namelijk ook nog tweede in de poule kunnen worden, terwijl zowel Zwitserland, als Kameroen, als Servië nog door kan. Dit zijn de vier scenario’s in poule G.

Huidige stand:
1. Brazilië 6-2 (+3)
2. Zwitserland 3-2 (+0)
3. Kameroen 1-2 (-1)
4. Servië 1-2 (-2)

Scenario 1: Brazilië eerste, Zwitserland tweede

Op basis van de eerdere wedstrijden in deze poule, is dit scenario het meest realistisch. Als Brazilië wint van Kameroen en Zwitserland Servië verslaat, dan zijn Brazilië en Zwitserland door in de poule. Dat is ook het geval als beide wedstrijden gelijk eindigen of Brazilië gelijkspeelt en Zwitserland wint van Servië.

Scenario 2: Brazilië eerste, Kameroen tweede

Ondanks dat Kameroen pas één puntje pakte, heeft het nog een kansje op de volgende ronde. Dan zal het moeten stunten en moeten winnen van Brazilië. Maar dan is Kameroen er nog niet, want dan moet Zwitserland ook nog punten verspelen tegen Servië. Als Servië wint van Zwitserland, dan moet Kameroen er wel voor zorgen dat het doelsaldo nog altijd beter is dan dat van Servië.

Scenario 3: Brazilië eerste, Servië tweede

Servië staat na twee wedstrijden onderaan in de poule. Toch heeft het alles nog in eigen hand en heeft het een flinke kans om door te gaan. Zelf moet het hoe dan ook winnen van Zwitserland. Als Brazilië dan zijn plicht vervult tegen Kameroen, dan is Servië door. Ook bij een gelijkspel bij Kameroen – Brazilië wordt Servië tweede bij winst. Zelfs als Kameroen ook nog van Brazilië wint, kan Servië nog tweede worden. Dan moet het zelf ook winnen en ervoor zorgen dat het een beter doelsaldo heeft dan Kameroen.

Scenario 4: Zwitserland eerste, Brazilië tweede

Tot slot is er ook nog een scenario waarin Brazilië geen groepswinnaar wordt. Dan moet Brazilië verliezen van Kameroen en moet Zwitserland winnen van Servië. Dat is echter nog niet genoeg, want Zwitserland moet ook qua doelsaldo nog boven Brazilië zien te komen.

Quoteringen poule G

Uiteraard is de odd van Brazilië een stuk lager dan die van Kameroen. Inzetten op een Braziliaanse zege kan je 1.25 keer je inzet opleveren, terwijl de quotering van Kameroen op 12.00 staat. Wat wel opvallend is, is dat Servië met een odd van 2.50 favoriet is tegen Zwitserland, dat op 2.90 staat.

Wedtips duels poule G 2 december 

Voorspelling Odd
Beide teams scoren - Nee + Zwitserland wint 5.00
In de eerste helft van Kameroen - Brazilië worden meer doelpunten gemaakt dan in de tweede helft 3.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.