PSV favoriet tegen AZ, FC Groningen favoriet voor Derby van het Noorden

PSV favoriet tegen AZ, FC Groningen favoriet voor Derby van het Noorden

Nu de interlandperiode is afgelopen, wordt de Eredivisie dit weekend weer hervat. De Nederlandse competitie begint aan de vierde speelronde van het seizoen 2021-2022. Er staan een aantal mooie duels op het programma, waaronder AZ - PSV en de Derby van het Noorden: FC Groningen - sc Heerenveen.

Op zaterdag beginnen FC Twente en FC Utrecht aan speelronde vier. Volgens bookmaker Unibet zijn de Domstedelingen de lichte favoriet voor dat duel. Als FC Utrecht wint in Enschede, dan krijg je 2,10 keer je inzet terug. Bij een zege van FC Twente is de quotering 3,70. Als beide ploegen gelijkspelen, ontvang je 3,60 keer je inzet.

Ajax gaat zaterdagavond op bezoek bij PEC Zwolle. De Amsterdammers zijn de overduidelijke favoriet voor die wedstrijd. Als het elftal van Erik ten Hag wint in de Hanzestad, dan krijg je slechts 1,21 keer je inzet terug. Bij een overwinning van PEC Zwolle krijg je maar liefst 16,00 keer je inzet terug. Als het duel in een gelijkspel eindigt, is de quotering 7,35.

AZ en PSV sluiten de zaterdagavond af in Alkmaar. De Eindhovenaren zijn de lichte favoriet voor het duel. Als PSV wint van AZ, dan krijg je 2,12 keer je inzet terug van het wedkantoor. Bij een overwinning van AZ is de quotering 3,40. Mochten AZ en PSV gelijkspelen, ontvang je 3,90 keer je inzet.

Op zondag is het tijd voor de Derby van het Noorden tussen FC Groningen en sc Heerenveen. De Friezen staan momenteel vijfde in de Eredivisie, terwijl de Groningers op de tiende plaats staan. Toch is de laatstgenoemde club de favoriet met een quotering van 2,25. Als sc Heerenveen wint, ontvang je 3,35 keer je inzet. Bij een gelijkspel is de quotering 3,55.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.