Preview NEC - PSV: PSV moet oppassen dat het geen punten gaat verspelen tegen stugge opponent

Preview NEC - PSV: PSV moet oppassen dat het geen punten gaat verspelen tegen stugge opponent

NEC tegen PSV lijkt op papier een simpele overwinning voor PSV te gaan worden. De Eindhovenaren staan derde en NEC staat achtste in de Eredivisie. De bookmakers denken ook dat PSV gaat winnen, maar dat kan nog weleens een lastig verhaal worden in de praktijk. In deze voorbeschouwing leggen wij uit waarom!

Hoe is de vorm en hoe groot is het thuisvoordeel?

NEC is uitstekend in vorm, met tien punten in de laatste vijf wedstrijden. NEC kreeg in die vijf wedstrijden slechts vier tegendoelpunten en de reeks ongeslagen thuiswedstrijden is bizar indrukwekkend voor een middenmoter. Dertien wedstrijden op rij heeft NEC niet verloren in de Goffert. De laatste nederlaag was tegen FC Twente, op 7 augustus, speelronde 1.

PSV is thuis een topploeg, maar buitenshuis gewoon een middenmoter. 19 punten in 13 wedstrijden is niet heel best voor een ploeg in de top drie van de Eredivisie. Slechts 38% van de uitwedstrijden werd gewonnen en PSV krijgt gemiddeld 1.62 doelpunt tegen buiten het Philips Stadion.

Voor een overwinning van NEC krijg je 4.80 keer je inzet terug, voor een gelijkspel krijg je 4.10 en een overwinning van PSV levert je een quotering van 1.70 op.

Blessures en vermoedelijke opstellingen

Bij PSV zal Joel Drommel het doel verdedigen, daar Walter Benitez geblesseerd is. Ook Mauro Junior, Jarred Branthwaite en Armando Obispo zijn niet inzetbaar, waardoor Ruud van Nistelrooij moet puzzelen. Olivier Boscagli, Joey Veerman en Anwar El-Ghazi zijn wel fit genoeg om te spelen.

Vermoedelijke opstelling NEC: Cillessen, Van Rooij, Marquez, Kramer, El Karouani; Schone, Proper, Tannane; Tavsan, Dimata, Mattsson

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangare, Veerman, Simons; El-Ghazi, De Jong, Silva

Aftrap: Zaterdag 20.00u

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.