Premier League wedtips | Bookmakers bieden torenhoge quoteringen voor deze bets

Premier League wedtips | Bookmakers bieden torenhoge quoteringen voor deze bets

We zijn over helft van de Premier League, en speelronde 21 geeft voetballiefhebbers een paar wedstrijden om je vingers bij af te likken. Liverpool-Chelsea was jarenlang een wedstrijd die bepaalde wie er kampioen kon worden, maar dit seizoen staan beide ploegen in de middenmoot, met 19 punten achterstand op koploper Arsenal. Dat speelt in eigen huis tegen nummer drie Manchester United. Dit zijn de beste wedtips voor de overige wedstrijden in de Premier League.

Beste Premier League wedtips

Wedstrijd Weddenschap Quotering Resultaat
Leicester-Brighton Draw no bet: Brighton 1.53 - (gelijkspel, dus inzet terug)
Brighton meer dan 1.5 doelpunt 1.98
Southampton-Aston Villa Draw no bet: Aston Villa 1.81
Crystal Palace-Newcastle Newcastle wint 1.87 X

Onderbouwing wedtips

Leicester heeft de laatste wedstrijden in de Premier League verloren, en wist daarin slechts één doelpunt te maken. In eigen huis is de ploeg bovendien zeer kwetsbaar. Het staat in het thuisklassement achttiende, met minder dan een punt per wedstrijd. Brighton wist drie van de laatste vier wedstrijden te winnen, en scoorde in alle vier de wedstrijden minstens twee keer. De laatste keer dat de ploeg niet wist te scoren was op 18 oktober, negen wedstrijden geleden. Bovendien is Brighton in uitwedstrijden erg solide, het staat gedeeld vierde in het uitklassement, en scoort gemiddeld 2.11 keer per uitwedstrijd. Draw no bet geeft bovendien zekerheid mocht het toch in een gelijkspel eindigen.

Southampton staat op de laatste plaats in de Premier League, Het won van concurrent Everton, maar de zeven competitiewedstrijden daarvoor werden niet gewonnen. Geen enkele ploeg doet het in eigen stadion slechter dan Southampton, met slechts zes punten uit negen wedstrijden, en de meeste doelpunten tegen. Aston Villa is bovendien in een goede vorm, met slechts één verliespartij in de laatste zes competitiewedstrijden, tegen Liverpool. Het versloeg in die reeks onder meer Tottenham Hotspur, Manchester United, en verrassing van het seizoen Brighton. Wij verwachten een nieuwe overwinning voor Aston Villa, en zelfs met draw no bet om zekerheid in te bouwen is deze quotering van bijna twee te hoog om te laten liggen.

Als laatste tippen we Newcastle United, dat met een ijzersterke verdediging en goed beleid een ticket voor de groepsfase voor de Champions League stevig in handen lijkt te hebben. Newcastle staat vierde, heeft de minste tegendoelpunten van alle clubs, en hield de laatste vijf wedstrijden bovendien de nul. Hun tegenstander Crystal Palace staat in de middenmoot, en won maar één van de laatste vijf wedstrijden. In slechts vier van de negentien wedstrijden wisten ze de nul te houden, terwijl Newcastle pas in vijf van de negentien wedstrijden niet scoorde. Toch kan je je geld bijna verdubbelen door te gokken op een overwinning van The Magpies.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties