Ontevreden Ziyech hoopt het seizoen af te kunnen sluiten met winst van de FA Cup

Ontevreden Ziyech hoopt het seizoen af te kunnen sluiten met winst van de FA Cup

Zaterdagmiddag om 17.45 uur trappen Chelsea en Liverpool op Wembley af voor de finale van de FA Cup. Deze grootse prijs in Engeland is jaarlijks het toetje van het voetbalseizoen. Bij Chelsea zal een teleurgestelde Hakim Ziyech waarschijnlijk weer op de bank starten en Liverpool aast op de tweede prijs van dit seizoen.

In zijn tweede seizoen als speler van Chelsea had Hakim Ziyech gehoopt een vaste basisspeler te worden bij The Blues. De start van het seizoen was hoopgevend, maar in de slotfase van het seizoen is de oud-Ajacied wederom een vaste klant op de bank geworden. In de laatste tien duels mocht de Marokkaan slechts één keer vanaf de aftrap beginnen. De teleurstelling bij Ziyech is groot en daarom wordt er serieus nagedacht over een zomerse transfer. Sportief en financieel heeft Chelsea een slecht seizoen achter de rug. In de Champions League werd de titelverdediger in de kwartfinale uitgeschakeld door Real Madrid en in de Premier League is de ploeg van trainer Thomas Tuchel vroeg afgehaakt in de titelstrijd. Zaterdag kan winst van de FA Cup het seizoen nog enigszins verzachtend maken voor Chelsea.

Bij Liverpool is het een heel ander verhaal. De League Cup is dit seizoen al reeds gewonnen, de finale van de Champions League is bereikt en ook doet het nog mee in de de titelstrijd. Al wordt het lastig om koploper Manchester City nog te passeren met drie punten achterstand en nog maar twee speelronden te gaan. Liverpool verkeerd nog altijd in een prima vorm, al wint het haar wedstrijden de laatste twee weken een stuk moeizamer. Voor de finale van zaterdagmiddag zijn The Reds de grote favoriet. Wint de ploeg van trainer Jurgen Klopp na reguliere speeltijd de wedstrijd dan krijg je daar maar liefst 2.10 keer je inzet voor terug. Wij verwachten een open finale met minimaal een goal van beide teams. Voor deze betoptie krijg je 1.70 keer je inzet terug. Zie jij de wedstrijd pas na verlenging of strafschoppen beslist worden dan zijn de odds zeer aantrekkelijk en wacht je minimaal een quotering van 10.00!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.