Onrust in Manchester, moet Ten Hag vrezen voor zijn baan?

Onrust in Manchester, moet Ten Hag vrezen voor zijn baan?

Daar waar de meeste clubs in een aantal rustige weken aanbelandt zijn door het WK voetbal is er in Manchester een hoop gaande. Het contract met sterspeler Cristiano Ronaldo werd ontbonden en nu is ook bekend geworden dat de club te koop wordt gezet. Een overname kan weleens voor grote veranderingen binnen de club zorgen waar trainer Erik ten Hag niet rustiger door op de bank kan zitten.

Na een impopulair bewind van 17 jaar is de Glazer-familie tot de conclusie gekomen Manchester United te koop te zetten. De club heeft dit afgelopen dinsdag bekend gemaakt. De vraagprijs ligt rond de zes miljard euro. De verwachting is dat er veel interesse is, met name uit Amerika en landen uit het Midden-Oosten. De fans van United zijn blij met de verkoop. Al vele jaren is er een verstoorde relatie die zorgt voor een grote onrust tussen fans en club.

Paul Parker, oud-speler van Manchester United, vreest het ergste als er een nieuwe eigenaar komt en met name voor huidig trainer Erik ten Hag. 'Waar ik het meest bang voor ben is dat de nieuwe eigenaren een nieuwe manager meenemen en dat Manchester United dan misschien weer op nul begint', aldus Parker tegenover Futbin waarin hij ook aangeeft dat hij blij is dat de Glazers verdwijnen. 'De Glazers waren een nachtmerrie voor de club, maar het zou nog erger zijn als er weer nieuwe Amerikaanse eigenaren komen.' Voor Ten Hag en zijn team wordt de Premier League op maandag 26 december weer hervat

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.