Odds bij Engelse wedkantoren suggereren transfer Martinez naar Manchester United

Odds bij Engelse wedkantoren suggereren transfer Martinez naar Manchester United

Na de transfer van Sebastién Haller naar Borussia Dortmund lijkt Lisandro Martinez de volgende speler te zijn die een grote overstap gaat maken. Arsenal en Manchester United hebben hun interesse getoond en zijn bereid flink te betalen. Laatstgenoemde club is volgens diverse Engelse wedkantoren, waaronder Unibet, de nieuwe werkgever van de Argentijnse verdediger.

Het is niet zo vreemd dat er volop interesse is in de diensten van Lisandro Martinez. De centrale verdediger van Ajax heeft wederom een topseizoen achter de rug en heeft bewezen een hele stabiele factor in de achterhoede te zijn. Een eerste bod van zowel Arsenal als Manchester United van 45 miljoen euro is door Ajax afgewezen, maar dit soort bedragen kan Ajax niet weigeren.

De Engelse wedkantoren maken het mogelijk om weddenschappen af te sluiten op transfers. De doorgaans goed ingelicht bookmakers denken zeker te weten wat de volgende werkgever van Martinez gaat worden en dat is Manchester United. Een transfer van Ajax naar United levert slechts een odd op van 1.20 bij Unibet.. Grote concurrent Arsenal lijkt kansloos getuige de odd van 4.00.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.