Nieuwe goal Bale of verrassende WK-topscorer levert verbijsterend hoge quotering op

Nieuwe goal Bale of verrassende WK-topscorer levert verbijsterend hoge quotering op

De eerste speelronde van het WK 2022 in Qatar zit er inmiddels op, en heeft veel verrassende wendingen opgeleverd. Waar Argentinië op dinsdag verloor van Saoedi-Arabië, duwde met Japan een andere Aziatische ploeg op woensdag Duitsland, een Europese grootmacht, de afgrond in. In poule B gaat alles nog zoals vooraf door kenners voorspeld werd. Engeland verpulverde Iran, terwijl Wales gelijkspeelde tegen de Verenigde Staten. Het zorgt ervoor dat zowel Wales als Iran hun onderlinge wedstrijd in de tweede speelronde eigenlijk móét winnen, willen ze een grote kans maken op de volgende ronde. Maar wie is favoriet als de bal op vrijdagochtend 11:00u gaat rollen?

Hoe zijn beide landen gestart aan het WK?

Voor Iran betekende het 6-2 verlies een negatief record. Nog nooit verloren de Perzische Leeuwen met zulke grote cijfers op een wereldkampioenschap. Iran was juist zo goed in vorm, getuige de eerste plaats in groep A van de Aziatische kwalificatie. Het werd eerste in een poule met onder meer Zuid-Korea, en de laatste keer dat het meer dan twee doelpunten tegen kreeg was in januari 2019. Met ongeslagen wedstrijden tegen Uruguay en Senegal werden bovendien goede resultaten tegen aansprekende tegenstanders behaald. Nu staat het land weer met beide benen op de grond, maar Iran maakt tegen Wales aanzienlijk meer kans dan tegen Engeland. Toch moeten beide landen elkaar niet onderschatten, Wales staat negentiende op de FIFA-ranglijst, Iran staat twintigste.

Wales stond het grootste gedeelte van hun openingswedstrijd met 1-0 achter tegen de Verenigde Staten. De vrij saaie wedstrijd werd dankzij een benutte penalty van vedette Gareth Bale toch nog met een punt afgesloten. Wales mag zich tegen Iran favoriet noemen, maar je krijgt met een quotering van 2.12 nog behoorlijk wat mochten 'De Draken' de wedstrijd winnen. Dit belooft een weinig aansprekende wedstrijd te worden. Wales heeft moeite met scoren, Iran houdt vaak de nul en zal gebrand zijn om niet nogmaals tegen een zeperd aan te lopen. Minder dan 2.5 doelpunten levert een 'veilige' quotering van 1.50 op. Een doelpunt van Iran geeft je 1.65 keer je inzet.

Gareth Bale vs Mehdi Taremi

Dit duel staat tevens in het teken van twee topspelers. Gareth Bale heeft geen introductie nodig, als ooit duurste speler ter wereld, recordinternational en topscorer van Wales, en vijf gewonnen Champions Leagues achter zijn naam. Een nieuw doelpunt van de aanvaller levert 3.00 keer je inzet op. Aan de kant van Iran zal de casual voetbalkenner deze speler niet zo snel kennen, maar Mehdi Taremi is dankzij zijn dubbelslag tegen Engeland verrassend topscorer van het WK. In de Champions League loopt hij dit seizoen met FC Porto 1-op-1 en de Portugese competitie schiet hij al vier seizoenen op rij aan flarden. Een doelpunt van de spits levert je in deze wedstrijd 3.15 keer je inzet op.

Beste wedtips Wales-Iran

Weddenschap Quotering
Iran scoort 1.65
Beide teams scoren 2.15

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties