Nieuw puntenverlies mogelijk voor FC Barcelona in speelronde 2 van La Liga

Nieuw puntenverlies mogelijk voor FC Barcelona in speelronde 2 van La Liga

Het rumoer rondom het transferbeleid van FC Barcelona tekende de zomerperiode van de Catalaanse club. Op het nippertje werden de meeste aanwinsten ingeschreven voor La Liga, maar in speelronde 1 was er direct al een pijnlijk puntverlies in eigen huis tegen Rayo Vallecano. Zondag wacht een uitwedstrijd tegen Real Sociedad. Niet bepaald een fijne tegenstander in deze fase van het seizoen.

Nog altijd is men bij FC Barcelona druk bezig spelers te verkopen. Dat gaat niet in het gewenste tempo en dus blijven de inkomsten, die hard nodig zijn om het financiële wanbeleid enigszins te verbloemen, uit. De hoop is nu gevestigd op het vertrek van aanvaller Pierre-Emerick Aubameyang. De Gabonees moet 30 miljoen euro opleveren en Chelsea is de grootste kandidaat om de spits over te nemen.

Sportief kenden de Catalanen een dramatische start van het nieuwe seizoen met een 0-0 gelijkspel thuis tegen Rayo Vallecano. In de hoop een aanval te doen op Real Madrid is er direct al een achterstand van twee punten. Zondag wacht het lastige uitduel met Real Sociedad. De Basken wonnen wel hun eerste duel, 0-1 uit tegen Cadiz. Een overwinning van FC Barcelona zondagavond levert je maar liefst 2.10 keer je inzet op. Weet Robert Lewandowski eindelijk het net te vinden? Dan staat er een odd klaar van 2.20.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.