Nieuw blessureleed bij Feyenoord doet zorgen toenemen richting bekerduel met NEC

Nieuw blessureleed bij Feyenoord doet zorgen toenemen richting bekerduel met NEC

Nog altijd staat Feyenoord bovenaan in de Eredivisie, maar de Rotterdammers moeten na de winterstop hard werken om de punten binnen te halen. Het speelde in twee weken tijd maar liefst drie topwedstrijden tegen FC Twente, Ajax en PSV. Alle duels werden gelijkgespeeld. De concurrentie komt almaar dichterbij en daarbij moet het de nodige basisspelers missen vanwege blessureleed.

In Rotterdam en omstreken wordt er volop gespeculeerd over de landstitel. De hoop is groot nu Feyenoord bijna drie maanden aan kop van de Eredivisie gaat. Woensdagavond staat er een belangrijk duel op het programma, maar dan voor de TOTO KNVB Beker. Tegenstander in De Kuip is het stugge NEC waar drie weken geleden in competitieverband nog met 2-0 van werd gewonnen.

De afgelopen weken kampte Feyenoord met flink wat tegenslagen. Het zag de vaste krachten Gernot Trauner en Sebastian Szymanski met langdurige blessures wegvallen. Tot overmaat van ramp brak doelman Justin Bijlow vrijdag j.l. zijn pols. Dinsdag kwam daar blessuregeval nummer vier bij. Patrik Walemark staat de komende weken aan de kant met een bovenbeenblessure.

Wedtips Feyenoord - NEC

Voorspelling Odds
Over 2.5 goals 1.66
Feyenoord scoort in beide helften 2.10
Alireza Jahanbakhsh scoort 3.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.