Matthijs de Ligt kan woensdagavond prijs pakken met Juventus in finale tegen Inter

Matthijs de Ligt kan woensdagavond prijs pakken met Juventus in finale tegen Inter

Daar waar zijn oude ploeggenoten in Amsterdam woensdagavond de landstitel binnen kunnen halen kan Matthijs de Ligt in Italië het seizoen nog enigszins kleur geven door de Coppa Italia op zijn naam te schrijven met Juventus. Tegenstander in de finale is Inter, de ploeg waar Juventus dit jaar nog geen enkele keer van heeft kunnen winnen.

Stadio Olympico in Rome is woensdagavond om 21.00u het decor van de finale van de Coppa Italia. Voor Inter komt deze wedstrijd op een vervelend moment omdat het in een verhitte titelstrijd verwikkeld is met stadsgenoot AC Milan. Maar de Milanezen willen de prijs winnen, omdat ze weten dat ze de titelkansen niet meer in eigen hand hebben en aan het einde van de rit niet met lege handen willen staan. Tegenstander Juventus kent een kleurloos seizoen. Het werd vroeg uitgeschakeld in de knockout-fase van de Champions League en in de Serie A heeft het niet mee kunnen strijden om de titel. Voor aankomend seizoen is CL-voetbal wel veilig gesteld.

Dit seizoen hebben beide teams elkaar drie keer getroffen. In de strijd om de Supercup was Inter de sterkste. In de competitie werd het in Milaan een 1-1 gelijkspel en in Turijn pakte Inter de volle buit door met 0-1 te winnen. Finales leveren vaak niet het meeste spektakel op en dat verwachten we ook niet van deze eindstrijd. Inter is in onze ogen favoriet. Bij Bet365 krijg je 1.61 keer je inzet terug als Inter de Coppa Italia wint ongeacht of dit na reguliere speeltijd is of na verlening/strafschoppen. Kijken we wie er een doelpunt kan maken dan komen we automatisch uit bij Lautaro Martinez aan de kant van Inter en Dusan Vlahovic bij Juventus. Voor de spits van Inter krijg je 2.30 keer je inzet terug als hij scoort en als Vlahovic het net weet te vinden dan wacht je een odd van 2.60.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.