Loopt Sébastien Haller de topscorerstitel mis door de Africa Cup?

Loopt Sébastien Haller de topscorerstitel mis door de Africa Cup?

Niet veel voetballiefhebbers zullen uitkijken naar de Afrika Cup die gespeeld gaat worden van 9 januari 2022 tot en met 6 februari 2022. In Amsterdam is men verre van blij met dit toernooi aangezien het topscorer Sébastien Haller af moet staan aan de nationale ploeg van Ivoorkust. De Ivoriaan is topscorer in de Eredivisie met 12 goals en tevens topscorer in de Champions League met 10 doelpunten.

Het tweeluik in de Champions League met Benfica zal Haller niet missen aangezien deze wedstrijden pas eind februari en begin maart plaats vinden. In de Eredivisie mist Ajax haar topscorer in de wedstrijden tegen FC Utrecht, PSV en hoogstwaarschijnlijk ook tegen Heracles Almelo. De oud-speler van onder andere FC Utrecht, West Ham United en Eintracht Frankfurt wil dit seizoen de Willy van der Kuijlen-trofee winnen voor topscorer van de Eredivisie. Na achttien speelrondes staat de top vier dicht bij elkaar. Haller voert de ranglijst aan met 12 treffers, gevolgd door Brian Linssen (Feyenoord) met 11 treffers en daarachter Guus Til (Feyenoord) en Lois Openda (Vitesse) met beide 10 doelpunten.

De bookmakers gaan er, ondanks de absentie van Haller, vanuit dat de Ivoriaan ook aan het einde van het seizoen de eerste plaats van de topscorersranglijst bezet. Wil je hier een gokje op wagen? Dan krijg je bij BET365 1.57 keer je inzet terug. Zie jij Guus Til of Brian Linssen de trofee pakken dan krijg je 7.50 keer je inzet terug. De huidige nummer vier van de ranglijst, Lois Openda, heeft een odd van 26.00. Outsiders zijn Dusan Tadic en Eran Zahavi. Verwacht jij dat één van deze spelers een spectaculaire tweede competitiehelft zal spelen en met de titel van topscorer Eredivisie aan de haal gaat? Dan krijg je bij BET365 15.00 keer je inzet terug.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties