Lodeweges onderweg naar Amsterdam, Heitinga maakt het seizoen af als interim-trainer

Lodeweges onderweg naar Amsterdam, Heitinga maakt het seizoen af als interim-trainer

Zijn debuut als hoofdtrainer smaakte naar meer, maar John Heitinga leefde in onzekerheid of het optreden tegen Excelsior een vervolg zou gaan krijgen. Volgens De Telegraaf is het voor 98% zeker dat Heitinga het seizoen als interim-trainer af gaat maken. Naast hem op de bank komt er een ervaren rot te zitten in de persoon van Dwight Lodeweges.

Bronnen binnen SC Heerenveen hebben aan De Telegraaf laten weten dat Lodeweges gesprekken heeft gevoerd met de interim-trainer van Ajax. De Canadese Nederlander is momenteel nog lid van de raad van commissarissen in het Abe Lenstra Stadion. Ajax hoopt woensdag de knoop door te hakken over de komst van Lodeweges, die in Amsterdam de rol moet gaan vervullen die Hennie Spijkerman onder Frank de Boer had.

De Telegraaf schrijft verder dat er meerdere namen in beeld zijn om Heitinga te ondersteunen. John van ’t Schip wordt daarbij genoemd, maar de voormalig bondscoach van Griekenland zag de functie zelf niet zitten. Zelf zou Heitinga ook Frank Peereboom, met wie hij samenwerkte in de jeugd bij Ajax, willen toevoegen aan zijn staf. Dat lijkt er echter niet in te zitten wanneer Lodeweges komt, aangezien Michael Reiziger en Richard Witschge het seizoen zo goed als zeker afmaken als assistenten.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.