Liverpool ontmoet Arsenal, 2.10 keer je inzet voor doelpunt Jota

Liverpool ontmoet Arsenal, 2.10 keer je inzet voor doelpunt Jota

Liverpool treft in de halve finale van de EFL Cup Arsenal. Een mooie wedstrijd die op papier gewonnen moet worden door Liverpool. Het team uit de gelijknamige stad heeft immers een selectie met enorm veel kwaliteit. Ook zag het tegenstander Arsenal op 9 januari verliezen in de FA Cup tegen Nottingham Forest. Arsenal is dus niet in al te beste doen, zo lijkt het.

In de FA Cup is het niet gebruikelijk om de beste spelers op te stellen, en dat deed Arsenal dan ook niet tijdens de uitnederlaag. Toch startten sterke voetballers als Bukayo Saka, Martin Odegaard en Gabriel Martinelli gewoon in de basis. Ook deze heren wisten de zege in de bekerwedstrijd niet naar Arsenal toe te trekken. Een tegenvallend laatste optreden, dus.

Geen wonder dat Liverpool dus gezien wordt als lichte favoriet in het duel, dat om 20.45u afgetrapt wordt op 13 januari. Met een quotering van 2.05 is er echter nog wel ruimte voor Arsenal om uit te halen. 3.30 is de quotering die staat voor een zege van de Gunners. Een gelijkspel is bij Bet365 goed voor een teruggave van 3.75 keer je inzet.

Jota de man in vorm

Als we het hebben over doelpuntenmakers in de aankomende wedstrijd dan steekt er één naam met kop en schouders bovenuit. Diogo Jota verkeert in bloedvorm en krijgt daardoor een quotering van 2.10 toebedeeld voor wanneer hij het net vindt. Aan de kant van Arsenal wordt Alexandre Lacazette gezien als de meest waarschijnlijke doelpuntenmaker. Lukt het de Fransman om langs de doelman te komen dan staat daar een vergoeding van 2.75 tegenover.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.