Krijg 7,25 keer je inzet terug als Oranje met 2-0 wint van Turkije!

Krijg 7,25 keer je inzet terug als Oranje met 2-0 wint van Turkije!

Dinsdagavond treft het Nederlands elftal Turkije in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Het is de zesde wedstrijd tijdens deze WK-kwalificatiereeks. Volgens bookmaker Bwin is het elftal van Louis van Gaal de duidelijke favoriet tegen Turkije.

Oranje speelde vorige week woensdag met 1-1 gelijk tegen Noorwegen en won afgelopen zaterdag met 4-0 van Montenegro. De Turken speelden gelijk tegen Montenegro (2-2) en wonnen van Gibraltar (0-3). Beide ploegen pakten tijdens deze interlandperiode dus vier punten uit twee wedstrijden. Momenteel staat Turkije eerste in de poule, met elf punten. Nederland volgt op de tweede plaats met tien punten.

Als Oranje dinsdag wint van Turkije dan neemt het de koppositie over in de poule. Bij een zege van de ploeg van Van Gaal krijg je 1,35 keer je inzet terug van het wedkantoor. Als Turkije wint in Amsterdam, dan ontvang je 8,25 keer je inzet. Bij een gelijkspel tussen beide ploegen is de quotering 5,25. Volgens Bwin is een 2-0 zege van het Nederlands elftal de meest realistische uitslag. Als Oranje met 2-0 wint krijg je 7,25 keer je inzet terug!

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.