Krijg 6,50 keer je inzet terug als Ajax met 2-0 of 3-0 wint van Besiktas!

Krijg 6,50 keer je inzet terug als Ajax met 2-0 of 3-0 wint van Besiktas!

Ajax speelt dinsdagavond in de UEFA Champions League tegen het Turkse Besiktas. De Amsterdammers wonnen het eerste groepsduel met 1-5 van Sporting Portugal en staan daardoor op de eerste plaats in de poule. Het elftal van Erik ten Hag is tegen Besiktas dan ook de overduidelijke favoriet volgens bookmaker Bwin!

Tijdens de eerste groepswedstrijd pakte Ajax direct drie punten en werkte het ook aan het doelsaldo. Iets wat Besiktas niet lukte. De Turken verloren met 1-2 van Borussia Dortmund en staan door deze nederlaag op de derde plek in de poule. In de Turkse competitie staat Besiktas ook derde, met veertien punten uit zeven competitieduels. De Ajax-opponent staat twee punten achter de koploper, Fenerbahçe.

Ajax staat er na de overwinning op Sporting Portugal goed voor in de poule. Mochten de Amsterdammers ook winnen van Besiktas, dan hebben zij de maximale score uit de eerste twee groepswedstrijden. In de nationale competitie draait Ajax ook op volle toeren. Het elftal van Ten Hag staat op de eerste plaats met negentien punten na zeven duels. Daarnaast heeft Ajax ook een krankzinnig hoog doelsaldo: +29 na zeven wedstrijden, een record.

6,50 keer je inzet terug als Ajax met 2-0 of 3-0 wint

Als de Amsterdammers dinsdag winnen van Besiktas, dan krijg je slechts 1,12 keer je inzet terug van het wedkantoor. Mochten beide ploegen gelijkspelen, dan ontvang je 9,00 keer je inzet. Bij een overwinning van de regerend kampioen van Turkije is de quotering 21,00. Volgens de bookmaker is het verschil tussen Ajax en Besiktas dus behoorlijk groot.

Volgens Bwin is een 2-0 of 3-0 overwinning van Ajax de meest realistische uitslag. Als de Amsterdammers met 2-0 of 3-0 winnen, krijg je 6,50 keer je inzet terug. Sébastien Haller was de grote man tijdens het duel met Sporting Portugal. Hij scoorde vier doelpunten in Lissabon. Als hij dinsdag het eerste doelpunt maakt en Ajax met 3-1 wint, dan krijg je 23,00 keer je inzet terug van het wedkantoor.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties