Krijg 5,50 keer je inzet terug als Berghuis de openingsgoal maakt bij Oranje!

Krijg 5,50 keer je inzet terug als Berghuis de openingsgoal maakt bij Oranje!

Aanstaande vrijdag speelt het Nederlands elftal een uitwedstrijd tegen Letland. Het elftal van bondscoach Louis van Gaal trapt deze WK-kwalificatiewedstrijd om 20.45 uur af in Riga. Volgens wedkantoor Bwin is het Nederlands elftal de overduidelijke favoriet tijdens het duel met Letland.

Oranje heeft dertien punten na zes kwalificatiewedstrijden voor het WK 2022 in Qatar. Tijdens de vorige interlandperiode won het Nederlands elftal van Montenegro (4-0) en Turkije (6-1). Daarnaast werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Noorwegen. Als de ploeg van Van Gaal wint op bezoek bij Letland, dan krijg je 1,07 keer je inzet terug van de bookmaker.

Het nationale elftal van Letland heeft vijf punten uit zes kwalificatieduels. Tijdens de vorige interlandperiode wonnen de Letten van Gibraltar (3-1), verloren ze van Noorwegen (0-2) en werd er gelijkgespeeld tegen Montenegro (0-0). Als de Letten stunten en winnen van Oranje, dan ontvang je 26,00 keer je inzet. Bij een gelijkspel tussen beide ploegen is de quotering 10,00.

We zoomen ook even in op de doelpuntenmakers. Als Memphis Depay de eerste goal maakt tijdens het kwalificatieduel, dan krijg je 3,20 keer je inzet terug van het wedkantoor. Mocht Davy Klaassen het eerste doelpunt scoren, ontvang je 6,00 keer je inzet. Bij een openingsgoal van Steven Berghuis is de quotering 5,50.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties