Krijg 2,75 keer je inzet terug als Klaassen opnieuw scoort namens Oranje!

Krijg 2,75 keer je inzet terug als Klaassen opnieuw scoort namens Oranje!

Zaterdagavond speelt het Nederlands elftal een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt in het Philips Stadion in Eindhoven. Volgens bookmaker Bwin is Oranje de overduidelijke favoriet tegen Montenegro.

Afgelopen woensdag speelde de ploeg van Louis van Gaal met 1-1 gelijk tegen Noorwegen. Hierdoor heeft het Nederlands elftal nu zeven punten uit vier wedstrijden. Montenegro speelde woensdag met 2-2 gelijk tegen Turkije en heeft hetzelfde aantal punten en wedstrijden als Nederland. Alleen is het doelsaldo van Oranje (+7) beter dan het doelsaldo van Montenegro (+3).

Als het elftal van Van Gaal wint van Montenegro, dan krijg je slechts 1,15 keer je inzet terug. Bij een gelijkspel tussen beide ploegen is de quotering 8,75. Mocht Montenegro stunten en winnen van Oranje, dan ontvang je maar liefst 15,50 keer je inzet. Tegen Noorwegen was Davy Klaassen de enige doelpuntenmaker namens het Nederlands elftal. Als hij zaterdag opnieuw scoort, krijg je 2,75 keer je inzet terug!

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties