Kane hoopt tegen verrassend sterke tegenstander zijn doelpuntenrekening te openen

Kane hoopt tegen verrassend sterke tegenstander zijn doelpuntenrekening te openen

Voor Engeland kon het WK 2022 niet beter beginnen. Waar andere grootmachten als Duitsland en Argentinië het lieten afweten slachtten de Engelsen hun tegenstander Iran volledig af. Al ruim vijftig jaar wacht Engeland op een nieuwe wereldtitel, wacht het voetbal tot het weer thuis mag komen. Vier jaar geleden was het land er vrij dichtbij, met een vierde plaats. Nu laat Engeland zien andermaal voor de titel te gaan spelen. De tweede groepswedstrijd tegen de Verenigde Staten zal op papier niet anders verlopen dan de eerste wedstrijd tegen Iran. Of Krijgt Engeland, net als Argentinië en Duitsland, al vroeg in het toernooi een klap in het gezicht?

Ondanks de gigantische 6-2 zege op Iran krijg je bij een nieuwe zege van Engeland ruim 1.60 keer je inzet terug! Zowel in de wedstrijd van de Verenigde Staten als Engeland viel er minimaal een doelpunt in beide helften. Meer dan 2.5 doelpunt levert echter al 1.85 keer je inzet op, de bookmakers verwachten blijkbaar minder doelpunten dan in de eerste wedstrijden. Dat past bij de trend dit WK. Er wordt amper gescoord, in negen van de veertien keer werd er minder dan 2.5 keer gescoord.

Poule B is de sterkste by far

De hoge quotering bij winst van Engeland is te verklaren als we kijken naar de FIFA-ranglijst. Engeland staat 5e, de VS staat 16e. Daarmee is poule B op papier de allersterkste poule van dit WK. Met Iran (20e) en Wales (19e) staat elke deelnemer in de top 20 van de wereld. Vier van de vijf laatste wedstrijden tegen de VS wist Engeland echter te winnen, waardoor de tegenstand op papier waarschijnlijk groter is dan in het echt. De laatste vier wedstrijden kreeg Engeland een doelpunt tegen in de laatste 30 minuten van de wedstrijd. De kans zal dit WK nog wat groter zijn, gezien het gigantische aantal minuten blessuretijd. De vorige wedstrijd kreeg Engeland in totaal bijna een halfuur blessuretijd, waarin veel gescoord werd.

Harry Kane staat nog droog

Ondanks zes doelpunten staat de belangrijkste Engelse aanvaller nog droog. Harry Kane werd vorig WK nog topscorer, waardoor wij verwachten dat hij vroeg of laat het net weet te vinden. Een doelpunt van de spits van Tottenham Hotspur levert 2.25 keer je inzet op. Iemand die wél wist te scoren was het toptalent van Arsenal Bukayo Saka. Met twee doelpunten is hij na de eerste speelronde gedeeld topscorer. Een nieuw doelpunt van de linksbuiten levert je met 4.30 een torenhoge quotering op.

Beste wedtips Engeland-Verenigde Staten

Weddenschap Quotering
Engeland wint 1.60
Harry Kane scoort 2.25

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Poll

Wie denk jij dat er gaat winnen?

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties