Kan Sébastien Haller een kleurloze Africa Cup uit het slob trekken?

Kan Sébastien Haller een kleurloze Africa Cup uit het slob trekken?

De Africa Cup is inmiddels drie dagen onderweg, maar de wedstrijden die worden afgewerkt in Kameroen staan niet in het teken van veel doelpunten. Na negen wedstrijden staat de teller nog maar op negen doelpunten en dat zorgt ervoor dat veel voetballiefhebbers de duels links laten liggen. Woensdag en donderdag kunnen de twee Ajacieden, Sébastien Haller en Andre Onana, wellicht wat meer kleur aan de wedstrijden gaan geven.


Ivoorkust speelt woensdagavond om 20.00u haar eerste poulewedstrijd van de Africa Cup. Tegenstander is Equatoriaal Guinea. De 'Olifanten', zoals de bijnaam van het nationale elftal van Ivoorkust luidt, zijn zwaar favoriet om dit duel te gaan winnen. De hoop is hierbij gevestigd op de topscorer van de Champions League en de Eredivisie, Sébastien Haller. Kan hij zijn land in de wedstrijd tegen Equatioraal Guinea aan een doelpunt helpen? Dan krijg je bij Bet365 2.20 keer je inzet terug.

Kameroen-Ethiopië

Donderdag is het de beurt aan thuisland Kameroen waar Andre Onana onder de lat zal staan. In de eerste poulewedstrijd maakte de Ajacied een inschattingsfout waardoor tegenstander Burkina Faso op voorsprong kwam. Gelukkig voor Onana werd die achterstand door middel van twee benutte penalty's al voor rust rechtgezet. In de tweede wedstrijd van het toernooi neemt Kameroen het op tegen Ethiopië. Het zal voor Onana pas zijn vierde wedstrijd zijn na zijn lange dopingschorsing. Kan Ethiopië hiervan profiteren en weet het de reservedoelman van Ajax minimaal 1x te passeren? Dan krijg je bij Bet365 maar liefst 3.75 keer je inzet terug.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.