Jong Ajax opent het seizoen maandagavond thuis tegen Telstar en is zwaar favoriet bij de wedkantoren

Jong Ajax opent het seizoen maandagavond thuis tegen Telstar en is zwaar favoriet bij de wedkantoren

De Keuken Kampioen Divisie is interessanter dan ooit. Met clubs als ADO Den Haag, Willem II, Heracles Almelo, PEC Zwolle, Roda JC, De Graafschap, NAC Breda en Roda JC die allen voor een plekje in de Eredivisie gaan strijden wordt het een zeer boeiend seizoen. Tussen al dat geweld staat Jong Ajax 'gewoon' in de bovenste categorie van clubs die kans maken op de titel.

Net als in de Eredivisie startten ook de clubs in de Keuken Kampioen Divisie op vrijdag 5 augustus het nieuwe seizoen. In de eerste speelronde zagen we gelijk een topper op het programma staan. Heracles Almelo ontving in eigen huis ADO Den Haag. De club van trainer Dirk Kuyt werd met 4-0 van het veld geblazen door de Almeloërs die revanche willen nemen op het dramatisch verlopen einde van het vorige seizoen. Toppers zullen we echter ieder weekend zien, want het lijstje clubs met een grote status is enorm.

Tussen alle grote clubs zien we ook weer de 'jong' elftallen van Ajax, AZ, FC Utrecht en PSV voorbij komen. Alleen de Amsterdammers spelen ieder jaar een rol in de top van de KKD en hopen dat ook dit jaar weer te kunnen bewerkstellingen. Promoveren kan men echter niet en daarom blijft het door ontwikkelen van de spelers de hoogste prioriteit. Toch is het leuk om te zien hoe de jonkies zich verhouden met de ervaren spelers. De wedkantoren hebben er vertrouwen in dat Jong Ajax zich weer met de beste clubs kan meten dit seizoen. Maandagavond is de eerste wedstrijd voor Jong Ajax thuis tegen SC Telstar. Een zege levert je een odd op van 1.57.

Top-10 kanshebbers titel Keuken Kampioen Divisie

Club Odd titel seizoen 2022/2023
ADO Den Haag 6.00
Heracles Almelo 6.00
PEC Zwolle 6.00
Willem II 6.00
De Graafschap 9.00
Roda JC 9.00
Jong Ajax 13.00
NAC Breda 13.00
Almere City 17.00
FC Eindhoven 17.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.