Hoe laat begint Fortuna Sittard tegen Ajax?

Hoe laat begint Fortuna Sittard tegen Ajax?

De Eredivisie is weer begonnen! Helaas niet met een spectaculaire wedstrijd, want het openingsduel tussen SC Heerenveen en Sparta Rotterdam eindigde in een 0-0 gelijkspel. Hopelijk op zaterdag meer spektakel als titelkandidaten Ajax en PSV in actie komen.

Titelverdediger Ajax reist voor het eerste duel af naar het verre Limburg waar Fortuna Sittard de eerste tegenstander van het nieuwe seizoen is. Vorig jaar werd het duel eenvoudig gewonnen met maar liefst 0-5. Ook in deze editie verwachten we een eenvoudige overwinning voor de Amsterdammers, omdat ze erop gebrand zijn de nare smaak van het duel met PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal weg te spoelen. Het duel in Sittard begint al om 16.30u. De leukste wedtips voor het duel hebben we in dit artikel voor je op een rijtje gezet evenals de beste wedtips voor het gehele weekend welke je hier kan vinden.

PSV ontvangt  FC Emmen

PSV heeft dit seizoen twee doelen. De Eredivisie winnen en de poulefase van de Champions League bereiken. Het duel met FC Emmen vindt plaats tussen de twee Champions League wedstrijden in met AS Monaco. Na het gelijke spel in Frankrijk moet het karwei dinsdag in Eindhoven worden afgemaakt. Maar eerst wacht FC Emmen. Ook in de competitie zal de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij direct een goede start willen maken. Dat moet toch geen probleem worden tegen de promovendus uit Drenthe. Het duel in Eindhoven start zaterdagavond om 20.00u.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.