Frankrijk nog altijd favoriet voor EK-winst, maar Italië stijgt bij bookies

Frankrijk nog altijd favoriet voor EK-winst, maar Italië stijgt bij bookies

Frankrijk is nog altijd dé favoriet voor het winnen van het EK. Unibet zet de ploeg van bondscoach Didier Deschamps bovenaan de ranglijst. Italië is de nummer twee bij de bookmaker, terwijl België en Duitsland op een gedeelde derde plaats staan. Het Nederlands elftal is op de zevende plek neergezet door het wedkantoor!

Voorafgaand aan het toernooi werd Frankrijk door veel bookmakers uitgeroepen tot de gedoodverfde winnaar van EURO 2020. Zij staan nog altijd bovenaan bij Unibet. Als de Fransen Europees Kampioen worden, dan krijg je 4,80 keer je inzet terug. Italië is momenteel goed bezig op het EK en stijgt ook bij de bookies. Als zij het toernooi winnen, krijg je 7,00 keer je inzet terug.

Op de derde plaats is België terug te vinden. Zij staan nipt achter de Italianen bij de bookmaker. Mocht België het EK winnen, is de quotering 7,50. Duitsland staat gedeeld derde met België, want ook zij hebben een quotering van 7,50 bij Unibet. Na de Belgen en Duitsers volgt Engeland. Als zij Europees Kampioen worden, ontvang je 10,00 keer je inzet!

Spanje kent een moeilijke groepsfase en heeft na de eerste twee speelrondes twee punten. Toch staat het elftal van Luis Enrique met een quotering van 10,50 op de vijfde plek bij Unibet. Portugal staat een plekje onder de Spanjaarden. Als Cristiano Ronaldo en zijn teamgenoten het EK winnen, krijg je 11,50 keer je inzet terug. Nederland is door de bookmaker op de zevende plaats gezet. Mochten Frank de Boer en zijn spelers EURO 2020 winnen, dan ontvang je 15,00 keer je inzet!

Meest favorietQuotering
Frankrijk4,80
Italië7,00
België7,50
Duitsland7,50
Engeland10,00
Spanje10,50
Portugal11,50
Nederland15,00
Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.