Frankrijk hoopt op Mbappé om degradatie af te wenden tegen Oostenrijk

Frankrijk hoopt op Mbappé om degradatie af te wenden tegen Oostenrijk

Frankrijk is regerend wereldkampioen én won de laatste editie van de Nations League, op 10 oktober 2021. Hoe anders zijn de verhoudingen minder dan een jaar later. Frankrijk kan deze editie van de Nations League al niet meer winnen en moet zelfs vrezen voor degradatie. Het moet een goed resultaat behalen tegen Oostenrijk, anders gaat het heel lastig worden om überhaupt in de A-league te blijven.

Frankrijk is namelijk extreem slecht begonnen. Er werd verloren van Denemarken en Kroatië, terwijl de confrontatie met Oostenrijk en de tweede onderlinge wedstrijd tegen de Kroaten een 1-1 gelijkspel opleverden. Frankrijk was al bijna gedegradeerd, maar Kylian Mbappé scoorde gelukkig de gelijkmaker tegen Oostenrijk in de 83e minuut. Het supertalent is uitstekend in vorm en met de blessure van Karim Benzema zal er nog meer druk op zijn jonge schouders rusten.

Kylian Mbappé is op dreef

De gelijkmaker tegen Oostenrijk was niet de enige late treffer van Mbappé. De aanvaller verzorgt regelmatig de laatste treffer van de wedstrijd. Mbappé loopt dit seizoen 1-op-1 en als hij ook nu weer het net weet te vinden krijg je 1.83 keer je inzet. Als hij net als de laatste wedstrijd tegen Oostenrijk als laatste weet te scoren krijg je zelfs 4.00 keer je inzet!

Ondanks de hachelijke situatie waarin Frankrijk zich bevindt hebben de bookmakers ontzettend veel vertrouwen in een opleving van het elftal van bondscoach Didier Deschamps. Slechts 1.36 is de quotering voor een overwinning van de Fransen, tegenover 7.50 voor de Oostenrijkers. In de laatste drie wedstrijden van Frankrijk werd er minder dan 2.5 keer gescoord, dat levert je bij hetzelfde resultaat donderdagavond 2.10 keer je inzet op.

Beste wedtips Frankrijk-Oostenrijk

Weddenschap Quotering
Mbappé scoort 1.83
Frankrijk wint 1.36
Over 1.5 goals Frankrijk 1.50

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.