Wedtips | Fraaie toppers bij herstart Serie A in 2022

Wedtips | Fraaie toppers bij herstart Serie A in 2022

Op donderdag 6 januari wordt de Serie A hervat na een korte winterbreak. Een volledige speelronde wordt afgewerkt, maar twee topper springen in het oog die we nader gaan toelichten.

Om 18.30u trapt nummer twee AC Milan in het eigen San Siro af tegen AS Roma. De ploeg uit Milaan doet ook dit seizoen weer serieus mee voor de prijzen en daarmee kunnen we concluderen dat het Milan zoals we het van vroeger kennen weer terug is aan de top in Italië. Van tegenstander AS Roma kunnen we niet zeggen dat het een goed seizoen draait. Trainer Jose Mourinho werd binnengehaald in de hoop de Romeinen mee te laten strijden om een plek bij de eerste vier ploegen, maar die verwachtingen worden tot op heden niet waargemaakt. Uit werd er knap gewonnen van Atalanta, maar vervolgens net zo makkelijk verloren van Bologna en Venezia.

AC Milan speelt donderdag zonder de geblesseerde Zlatan Ibrahimovic. Ondanks zijn absentie is Milan de favoriet voor de zege. Bij Bet365 krijg je 2.00 keer je inzet terug als Milan wint. Wint Milan en weten beide ploegen te scoren? Dan staat hier een odd van 2.50 tegenover.

Juventus-Napoli

De avond wordt afgesloten met de topper tussen Juventus en Napoli. Een wedstrijd die gewonnen moet worden door de Oude Dame. De achterstand op koploper Inter bedraagt maar liefst twaalf punten. Belangrijkste doel is het binnenslepen van een Champions League ticket. Op dit moment valt Juventus met een vijfde plaats buiten de boot en weet dat het een achterstand van vier punten op de felbegeerde vierde plaats moet goed maken.

Opponent Napoli begon erg sterk aan het seizoen. De Napolitanen stonden lange tijd bovenaan, maar de klad zit er in. Van de laatste tien wedstrijden werden er maar drie gewonnen. Een wedstrijd dus waar veel op het spel staat, maar met ploegen die niet in een blakende vorm verkeren. Een gelijkspel zou een logisch eindresultaat zijn. Wil je hier een gokje op wagen dan krijg je bij Bet365 3.50 keer je inzet terug. Verwacht je veel doelpunten? Dit wordt beloond met mooie odds. Zo krijg je 2.00 keer je inzet terug als er minimaal drie keer gescoord wordt en krijg je 3.50 keer je inzet terug als er minimaal vier doelpunten vallen.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.