Engeland - Duitsland: helpt topschutter Kane de licht favoriete Britten langs de Duitsers?

Engeland - Duitsland: helpt topschutter Kane de licht favoriete Britten langs de Duitsers?

Om 18.00u (29/06) staat er weer een wonderschone EK2020-wedstrijd te wachten op voetbalfans wereldwijd. In het internationale evenement neemt Engeland het op tegen Duitsland. Twee ploegen die barsten van de kwaliteit in alle linies. Ondanks het klinische karakter van Die Mannschaft zijn het toch de Engelsen die als lichte favoriet gezien worden in het prachtduel.

Zo staat de quotering bij bijvoorbeeld Bwin voor een overwinning van Engeland op 2.40. Voor Duitsland krijg je per ingezette euro drie euro terug en een gelijkspel levert 3.30 op. Er wordt dus een spannende strijd verwacht in Londen. De Duitsers hebben met onder meer Serge Gnabry en Kai Haverts in de voorhoede snelheid en scorend vermogen, terwijl een ijzersterk middenveld met centraal duo Leon Goretzka en Toni Kroos lastig te passeren zal zijn.

Er loopt bij de Britten echter ook voldoende talent over het veld. Zo is het de jonge Phil Foden die bij Manchester City uitstekend presteerde in seizoen 2020/2021 en is het vermoedelijk Raheem Sterling die vanaf de linkerkant het Duitse doel zal bestormen. In de spits vinden we uiteraard topschutter Harry Kane. Weet de Tottenham Hotspur-vedette het net te vinden dan staat daar een vergoeding van 2.70 tegenover.

Duitse goalgetters

Aan de andere kant vinden we zoals al eerder benoemd Gnabry. Scoort de Bayern München-aanvaller? Dan is dat 3.80 keer je inzet waard. Voor een doelpunt van Chelsea-nieuwkomer Timo Werner ligt de quotering even hoog. Dit zijn de twee Duitsers waarvan verwacht wordt dat ze het doelman Jordan Pickford lastig moeten maken, maar aan Havertz, die tegen Hongarije én Portugal al scoorde, verdien je 4.50 voor elke euro.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.