Doelpuntrijke zondag verwacht in de Noorse competities | Speel mee met onze mooie combi's

Doelpuntrijke zondag verwacht in de Noorse competities | Speel mee met onze mooie combi's

In de Scandinavische competities wordt er in de zomerperiode volop gevoetbald. Met name in Noorwegen en IJsland wordt er zeer makkelijk gescoord en kan je dat een leuk zakcentje opleveren. Zondag 26 juni staan er veel wedstrijden op het programma in Noorwegen. Wij zetten de beste wedtips voor je op een rijtje en maken zelf ook een aantal combi's.

In de Eliteserien, de Eredivisie van Noorwegen, staan er dit weekend zeven wedstrijden op het programma. Op zaterdag zagen we al twee doelpuntrijke duels voorbij komen. Haugesund won in eigen huis met 4-2 van Viking en Rosenborg had geen moeite met hekkensluiter Kristiansund, 3-1. Zondagavond 18.00u worden de vijf overige duels afgewerkt. De bekendste ploeg die we in actie zien komen is Bodo/Glimt. Vorig seizoen speelde het team een aantal formidabele wedstrijden in de Europa Conference League. Zo won het onder andere twee keer van latere eindwinnaar AS Roma. Het team is grotendeels intact gebleven, maar de resultaten dit seizoen zijn nog niet heel goed. Wel blijft de ploeg de aanvallende speelstijl hanteren zoals we die vorig jaar gezien hebben en levert het vaak spectaculaire wedstrijden op. Gemiddeld vallen er bij de wedstrijden van Bodo/Glimt meer dan drie goals per wedstrijd.

Tegenstander zondagavond is Aalesund dat op een achtste plaats staat. In 2020 degradeerde de ploeg, maar kwam het dat jaar daarop meteen weer terug op het hoogste niveau. De laatste drie onderlinge ontmoetingen leveren geen goede herinneringen op bij Aalesund. In die drie duels kreeg het zestien goals om de oren en scoorde het maar één keer. Ook vanavond verwachten we een doelpuntrijk duel. Over 3.5 goals levert je een odd op van 2.10 en is dus aantrekkelijk om in een single bet te spelen. Datzelfde geldt voor de betoptie over 1.5 goals in de eerste helft die ook de odd van 2.10 krijgt.

Doelpuntrijke zondag verwacht

Niet alleen bij de wedstrijd van Bodo/Glimt tegen Aalesund verwachten we veel doelpunten, maar ook bij de andere wedstrijden in de Eliteserien en in een aantal lagere divisies. Wij hebben de beste wedopties voor je uitgewerkt in onderstaande tabel en tevens een tweetal combi's die we zelf ook gaan spelen.

Wedstrijd Voorspelling Odd Resultaat
Bodo/Glimt - Aalesund Over 3.5 goals 2.10 X
Ham Kam - Sarpsborg Over 0.5 goals 1e helft 1.33
Sandefjord - Tromso Beide teams scoren 1.66
Stromsgodset - Lillestrom Over 2.5 goals 1.64
Valerenga - Odd Over 2.5 goals 1.60 X
Start - Kongsvinger Over 2.5 goals 1.50 X
Alta - Kjelsas Over 2.5 goals 1.57 X
Ull/Kisa - Levanger Over 2.5 goals 1.60

Combi 1:

Bodo/Glimt - Aalesund Over 2.5 goals

Ham Kam - Sarpsborg Over 0.5 goals 1e helft

Start - Kongsvinger Over 2.5 goals

Ull/Kisa - Levanger Over 2.5 goals

Totale odd 4.14

Combi 2:

Alle wedstrijden uit de tabel op over 1.5 goals totaal @odd 4.50

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Pak nu een bonus tot wel €250 aan free bets bij Circus!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.