Doelpuntenmachine van Ajax kan zaterdag weer aan de bak | Mooie odds voor veel goals in Sittard

Doelpuntenmachine van Ajax kan zaterdag weer aan de bak | Mooie odds voor veel goals in Sittard

Regerend landskampioen Ajax start het nieuwe seizoen van de Eredivisie zaterdagmiddag met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het wil de kater van de nederlaag tegen PSV snel wegspoelen en dat kan als het een ruime zege boekt in Limburg. De wedkantoren verwachten veel doelpunten en wij ook. De leukste wedtips voor dit duel tref je in dit artikel aan.

Vorig seizoen stopte de teller van Ajax op 98 doelpunten in de Eredivisie. Met spelers als Tadic, Bergwijn, Berghuis, Brobbey en Antony loopt er wederom een surplus aan kwaliteit in de voorhoede van de Amsterdammers rond. Het is daarom ook niet gek om te denken dat in deze jaargang van de Eredivisie de magische grens van 100 doelpunten wordt bereikt.

Wedstrijden van Ajax zijn bijna altijd een garantie voor doelpunten. 80% van de duels eindigt minimaal met drie doelpunten en in 60% van de gevallen wordt het zelfs over 3.5 goals. Zo ook vorig jaar in Sittard waar Ajax met maar liefst 0-5 won. Als de editie van zaterdag minimaal vier doelpunten oplevert dan krijg je daar 1.90 keer je inzet voor terug. We hebben in onderstaande tabel een aantal leuke wedtips op een rijtje gezet.

Leukste wedtips voor Fortuna Sittard - Ajax

Voorspelling Odd
Steven Bergwijn scoort minimaal 1 doelpunt 2.75
Over 1.5 goals in de eerste helft 1.90
Ajax scoort minimaal drie doelpunten 1.71
Ajax scoort in beide helften 1.55

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.