Champions League: Dortmund favoriet voor groepswinst, Ajax tweede

Champions League: Dortmund favoriet voor groepswinst, Ajax tweede

Sinds donderdagavond weet Ajax zijn tegenstanders in de groepsfase van de Champions League. De Amsterdammers werden gekoppeld aan Sporting Portugal, Borussia Dortmund en Besiktas. Volgens bookmaker Bwin is de ploeg van Erik ten Hag - na Dortmund - de favoriet voor de groepswinst in poule C.

Tijdens de loting ontliep Ajax grote clubs als Manchester City, Paris Saint-Germain en Bayern München. De Amsterdammers zitten nu in de groep met de regerend kampioen van Portugal, de nummer drie van Duitsland en de regerend kampioen van Turkije. Volgens Ten Hag een 'hele sterke poule', maar de Ajax-trainer ziet wel kansen voor zijn ploeg.

Borussia Dortmund is de favoriet voor de groepswinst bij het wedkantoor. Als de Duitsers poule C winnen, dan krijg je 1,62 keer je inzet terug. Daarna volgt Ajax met een quotering van 4,00. Sporting Portugal - dat deel uitmaakte van pot 1 - staat op de derde plaats. Als zij groep C winnen, ontvang je 6,50 keer je inzet. Mocht Besiktas deze groep winnen, is de quotering 11,00.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties