Bookmaker ziet Oranje als favoriet tijdens rentree Van Gaal

Bookmaker ziet Oranje als favoriet tijdens rentree Van Gaal

Aanstaande woensdag begint Louis van Gaal aan zijn derde termijn als bondscoach van het Nederlands elftal. Oranje speelt om 20.45 uur een WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Noorwegen. Volgens bookmaker Bwin is het Nederlands elftal de favoriet tijdens het duel in Oslo.

Oranje heeft zes punten na drie kwalificatiewedstrijden voor het WK 2022 in Qatar. Er werd gewonnen van Letland (2-0) en Gibraltar (0-7), maar er werd ook verloren van Turkije (4-2). Op het EK werd het Nederlands elftal in de achtste finales uitgeschakeld door Tsjechië, wat bondscoach Frank de Boer zijn baan kostte. Nu vervolgt Oranje de WK-kwalificatie met oude bekende Van Gaal als nieuwe bondscoach.

Noorwegen heeft, net als Oranje, zes punten uit drie wedstrijden. Het elftal van bondscoach Ståle Solbakken won van Gibraltar (0-3) en Montenegro (0-1), maar verloor met 0-3 van Turkije. De Noren deden niet mee aan het EK van afgelopen zomer. Solbakken kan wel beschikken over een superster: Erling Braut Håland. Hij zit bij de Noorse selectie, terwijl Virgil van Dijk weer terugkeert bij Oranje. Dat levert vast interessante duels op.

Het Nederlands elftal is woensdagavond de favoriet tijdens het duel met Noorwegen. Als de ploeg van Van Gaal wint, dan krijg je 1,70 keer je inzet terug van het wedkantoor. Bij een overwinning van Noorwegen is de quotering 4,60. Mochten Oranje en Noorwegen gelijkspelen in Oslo, dan krijg je 3,75 keer je inzet terug!

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.