Bookmaker ziet koploper Ajax niet als favoriet voor de groepswinst

Bookmaker ziet koploper Ajax niet als favoriet voor de groepswinst

Ajax heeft de eerste twee groepswedstrijden in de Champions League achter de rug. De Amsterdammers staan met zes punten uit twee duels bovenaan in groep C. Toch ziet de bookmaker het elftal van Erik ten Hag nog niet als favoriet voor de groepswinst in poule C. Wedkantoor Unibet ziet Borussia Dortmund namelijk als favoriet.

Voordat het nieuwe Champions League-seizoen begon, zag bookmaker Bwin Dortmund als favoriet voor de groepswinst. Als de Duitsers de poule wonnen, kreeg je 1,62 keer je inzet terug. Op dit moment is Borussia Dortmund nog altijd de favoriet met een quotering van 1,45 bij Unibet. Ajax had begin september een quotering van 4,00. Als de Amsterdammers poule C winnen, krijg je nu 2,70 keer je inzet terug van het wedkantoor!

Besiktas en Sporting Portugal zijn ver weggezakt bij bookmaker Unibet. Voor de start van deze poule kreeg je 6,50 keer je inzet terug als Sporting Portugal groep C zou winnen. Nu de Portugezen nul punten hebben na twee duels, hebben zij een quotering van 31,00. Besiktas heeft hetzelfde aantal punten, maar staat op basis van doelsaldo nog boven Sporting Portugal. Toch plaatst de bookmaker de Turken onder de Portugezen met een quotering van 51,00.

Het artikel van begin september:

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties