Bookmaker: Ajax grote favoriet voor laatste groepsduel met Sporting

Bookmaker: Ajax grote favoriet voor laatste groepsduel met Sporting

Ajax speelt dinsdagavond de laatste groepswedstrijd in de Champions League. Het elftal van Erik ten Hag ontmoet Sporting Portugal in de Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers zijn groepswinnaar in poule C, terwijl de Portugezen als nummer twee ook geplaatst zijn voor de achtste finales van het miljardenbal. Volgens bookmaker Bet365 is Ajax de duidelijke favoriet voor de wedstrijd in Amsterdam.

Het elftal van Ten Hag won de eerste vijf groepswedstrijden allemaal. Besiktas (2-0 en 1-2) en Borussia Dortmund (4-0 en 1-3) werden verslagen. Daarnaast werd er met 1-5 gewonnen op bezoek bij Sporting Portugal. Hierdoor heeft Ajax vijftien punten na vijf duels in groep C. In de Eredivisie staan de Amsterdammers op dit moment ook eerste, met 36 punten na vijftien wedstrijden.

Sporting Portugal staat tweede in de Champions League-poule, met negen punten uit vijf wedstrijden. De Portugezen wonnen drie keer en verloren tweemaal. Er werd twee keer gewonnen van Besiktas (1-4 en 4-0) en daarnaast werd er in eigen huis ook gewonnen van Borussia Dortmund (3-1). Tijdens de uitwedstrijd in Duitsland verloor Sporting met 1-0. In de Portugese competitie staat de ploeg tweede met evenveel punten als koploper FC Porto.

Krijg 1,44 keer je inzet terug als Ajax wint!

Wedkantoor Bet365 vindt Ajax de grote favoriet voor het duel met Sporting Portugal. Als de Amsterdammers winnen, dan ontvang je slechts 1,44 keer je inzet van het wedkantoor. Bij een gelijkspel tussen beide ploegen, is de quotering 4,50. Mocht Sporting Portugal winnen van Ajax, dan krijg je 7,00 keer je inzet terug van bookmaker Bet365!

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.