Bookmaker: Ajax de lichte favoriet voor het duel met Sporting Portugal

Bookmaker: Ajax de lichte favoriet voor het duel met Sporting Portugal

Ajax begint woensdagavond aan de groepsfase van de Champions League. De Amsterdammers spelen om 21.00 uur tegen Sporting Portugal. Volgens bookmaker Bwin is het elftal van Erik ten Hag de lichte favoriet voor het duel met de kampioen van Portugal.

Ajax en Sporting Portugal kwamen afgelopen weekend allebei in actie. De Amsterdammers wonnen met 0-2 op bezoek bij PEC Zwolle, terwijl Sporting Portugal met 1-1 gelijkspeelde tegen FC Porto. Ajax staat op dit moment tweede in de Eredivisie. De Portugese opponent staat momenteel ook tweede in de nationale competitie.

Volgens het wedkantoor is Ajax de favoriet tijdens de eerste groepswedstrijd. Als de Amsterdammers winnen in Lissabon, dan krijg je 2,45 keer je inzet terug van de bookmaker. Bij een overwinning van Sporting Portugal is de quotering 2,75. Als beide ploegen gelijkspelen in het Estádio José Alvalade, dan ontvang je 3,30 keer je inzet.

Naast het wedden op de uitslag kun je ook op andere dingen inzetten. Wie maakt bijvoorbeeld het eerste doelpunt tijdens de wedstrijd: Ajax of Sporting Portugal? Of denk je dat er helemaal niet gescoord wordt? Als Ajax de eerste goal maakt, krijg je 1,90 keer je inzet terug. Mocht Sporting Portugal de score openen, ontvang je 2,00 keer je inzet. Als er helemaal niet gescoord wordt, is de quotering 8,25.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.