Berghuis furieus op media na beladen week: 'Van der Gijp is de domste van allemaal'

Berghuis furieus op media na beladen week:  'Van der Gijp is de domste van allemaal'

Steven Berghuis keerde zondag terug in De Kuip en daar waren veel Rotterdammers niet blij mee. In de week voorafgaand aan de wedstrijd ging het veel over de terugkeer van Berghuis. Na afloop van De Klassieker gaf de speler zelf aan zeer teleurgesteld te zijn in de media. 'Het is zo opgehitst. Onbegrijpelijk dat er zulke domme mensen zijn', aldus een zwaar geïrriteerde Berghuis.

In een vraaggesprek met ESPN laat Berghuis weten met verbazing de afgelopen week te zijn doorgekomen. De middenvelder gaf aan zeer teleurgesteld te zijn in de media die de boel flink heeft opgehitst. 'Mensen met zo'n groot bereik moeten nadenken wat ze zeggen. Als je vandaag in het stadion kijkt, prima. Er woorden dingen geroepen, maar dat is oké. Mensen worden zo opgehitst door de media. Dat heeft veel impact op mij en mijn familie', zegt de Ajacied die aan geeft dat zijn omgeving er veel last van heeft.

In vrijwel elke talkshow ging het de afgelopen week over de terugkeer van Berghuis in De Kuip. Maar niet iedereen sprak volgens de voetballer zelf wijze worden. 'De domste van allemaal is René van der Gijp. Wat sommige mensen zeggen. Het is echt ongelooflijk. Een wedstrijd om leven en dood wordt er gezegd. Waar slaat dat op. Mijn familie heeft hier heel veel last van, zelfs mijn oma', zegt Berghuis die vond dat de terugkeer in Rotterdam goed is verlopen. 'Mensen zijn teleurgesteld dat ik ben vertrokken. Dat mag en dat is ook logisch.'

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.