[Video] Basisplaats Martinez bij Argentinië, Ajacied ziet Messi vijf keer scoren

Wedden op voetbal
zondag, 05 juni 2022 om 21:59
Copyright ProShots 16913742
Lisandro Martinez kreeg zondagavond in de oefenwedstrijd van Argentinië tegen Estland een basisplaats van bondscoach Lionel Scaloni. De wedstrijd die gespeeld werd in Pamplona werd eenvoudig gewonnen door de Argentijnen met 5-0. Alle treffers werden gemaakt door Lionel Messi. De Argentijnen lijken na de 3-0 zege eerder deze week op Italië en de goede kwalificatiereeks klaar voor het WK.
Over ruim vijf maanden start het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Er staan voor de Argentijnen niet veel oefenwedstrijden ingepland. Afgelopen woensdag speelde Argentinië de Finalissima tegen Italië en die wedstrijd werd verrassend eenvoudig gewonnen met 3-0. De wedstrijd tegen Estland was natuurlijk geen graadmeter. De UEFA had deze wedstrijd georganiseerd om de twee continenten dichter bij elkaar te brengen. Argentinië begon aan de wedstrijd zonder de meeste sterkhouders, maar wel met Ajacied Lisandro Martinez en Lionel Messi in de basis. Voor rust scoorde Messi al tweemaal en na rust prikte de kleine aanvaller er nog eens drie in. Martinez werd overigens halverwege de tweede helft vervanger door Feyenoorder Marco Senesi.
Vooruitkijkend naar het WK 2022 in Qatar is de kans groot dat het de laatste grote eindronde voor Messi zal zijn. Argentinië is ingedeeld in een poule met Mexico, Polen en Saoedi-Arabië. Dat moet geen enkel obstakel gaan vormen. Denk jij dat Messi op zijn, waarschijnlijk, laatste WK gaat vlammen en de topscorerstitel op gaat eisen? Dan wacht je een zeer leuke odd van 15.00. Maar er zijn uiteraard meer kapers op de kust. Kylian Mbappe is de topfavoriet bij de bookies met een odd van 9.00 en Neymar staat ook hoog aangeschreven met een odd van 11.00.
Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.