Ajax Vrouwen staan voor loodzware opgave om zich te plaatsen voor Champions League

Ajax Vrouwen staan voor loodzware opgave om zich te plaatsen voor Champions League

Nog één horde moeten de Ajax Vrouwen nemen om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Dat klinkt makkelijker dan het is, want de tegenstander in de tweede voorronde is Arsenal. Dinsdagavond om 20.30u wordt het heenduel gespeeld in Engeland. Bij de wedkantoren worden de Amsterdamse vrouwen op voorhand al kansloos geacht.

Na twee moeizame overwinningen in de eerste voorronde wacht Ajax Vrouwen een loodzware opgave in de alles beslissende strijd om een ticket voor de groepsfase van de Champions League. De nummer twee van het afgelopen seizoen in Engeland, Arsenal, is de tegenstander. Voor de Engelsen is het de eerste wedstrijd in de kwalificaties. Ajax wist in de eerste ronde in een mini-poule af te rekenen met Kristianstad en Eintracht Frankfurt.

Arsenal is afgelopen weekend begonnen aan een nieuw seizen in de Women's Super League. In de eerste speelronde won het thuis simpel met 4-0 van Brighton. In de selectie van de Londenaren zien we een aantal sterspelers, waaronder Vivianne Miedema, Bethany Mead, Caitlin Foord en Stina Blackstenius. De selectie van Ajax bestaat onder andere uit Sherida Spitse, Viktoria Pelova, Chasity Grant en Romee Leuchter. Ook Ajax won de eerste competitiewedstrijd met 4-0 van Fortuna Sittard.

Arsenal Vrouwen torenhoge favoriet

Het krachtsverschil is normaliter enorm tussen Arsenal en Ajax. In de selectie van de Engelsen treffen we veel gelouterde internationals aan daar waar de Amsterdammer het moeten doen met een mix van jeugd en een enkele ervaren speelster. De wedkantoren zijn dan ook heel stellig in hun prognose. Arsenal gaat de heenwedstrijd simpel winnen. Odds zijn 1.12 om 13.00. Onze wedtips is over 2.5 goals voor een odd van 1.53.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.