Ajax Vrouwen kunnen stunt woensdag in Amsterdam voltooien tegen favoriet Arsenal

Ajax Vrouwen kunnen stunt woensdag in Amsterdam voltooien tegen favoriet Arsenal

Woensdagavond gaan de Ajax Vrouwen zich proberen te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. In Amsterdam ontvangt het Arsenal voor de return in de beslissende knock-outfase. Na het knappe 2-2 gelijke spel een week geleden in Londen is er nog volop kans, maar treft het met Arsenal één van de sterkere ploegen uit Europa.

Men was in Amsterdam niet blij na de bekendmaking van de loting voor de laatste knock-outfase in de voorronde van de Champions League. Met Arsenal als tegenstander trof het de zwaarst mogelijke opponent. Maar de Ajax Vrouwen kunnen hoop putten op een stunt na de wedstrijd die het vorige week speelde in Engeland. Het bood prima weerstand tegen Arsenal, kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong en kon na afloop zeer tevreden zijn met het behaalde resultaat.

In de tweede helft toonde Arsenal haar klasse, maar Ajax liet zien over een flink portie vechtlust te beschikken en maakte vlak voor tijd via Romee Leuchter de terechte gelijkmaker. Ajax moet woensdagavond negentig minuten lang scherp blijven, want met speler als Vivianne Miedema, Bethany Mead en Stina Blackstenius hebben de Engelsen een surplus aan kwaliteit in de voorhoede lopen die uiterst efficiënt kan zijn. Dat lieten de Londenaren afgelopen weekend ook weer zien toen het Tottenham met 4-0 versloeg.

Arsenal topfavoriet op bezoek bij Ajax

De odds bij de wedkantoren liegen er niet om. Arsenal is zwaar favoriet met een odd van 1.53 voor een overwinning. Een gelijkspel, en dus verlenging, betekend een quotering van 4.33 en een Amsterdamse zege levert je maar liefst 4.50 keer je inzet op. Wedstrijden in het damesvoetbal leveren vaak veel treffers op. Minimaal vier goals bij Ajax tegen Arsenal doet je inzet verdubbelen. De wedstrijd op Sportpark De Toekomst begint woensdagavond om 19.00u en is live te volgen via onze livewidget.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties