Ajax vrouwen gaan landstitel mislopen op doelsaldo | Vrijdagavond kampioensduel in Amsterdam

Ajax vrouwen gaan landstitel mislopen op doelsaldo | Vrijdagavond kampioensduel in Amsterdam

Vrijdagavond staat de laatste speelronde op het programma in de Eredivisie voor vrouwen. Ajax neemt het in eigen huis op tegen FC Twente. Het duel tussen de nummers twee en één is een rechtstreeks gevecht om de landstitel, maar de Amsterdammers hebben een wereldwonder nodig om de schaal te kunnen veroveren.

Na 23 speelrondes is FC Twente koploper in de Pure Energie Eredivisie vrouwen. De Tukkers staan drie punten voor op nummer twee Ajax. Bij een gelijke eindstand wordt er gekeken naar het doelsaldo en dat is ruimschoots in het voordeel van Twente. De gemaakte goals dit seizoen gaan de doorslag geven en de dames uit Enschede hebben er maar liefst 92 gemaakt tegenover 'slechts' 68 Amsterdamse goals. Het doelsaldo van Twente is +68 en dat van Ajax +49. Een snelle rekensom laat ons al snel zien dat Ajax het duel met tien goals verschil moet winnen om de landstitel op te kunnen eisen en dat is uiteraard onmogelijk.

De Eredivisie voor vrouwen wint steeds meer aan populariteit. Niet alleen zijn de wedstrijden live en in samenvatting op tv te zien ook de bookmakers vinden het een zeer interessante competitie. De duels eindigen vaak met veel doelpunten en dat maakt het aantrekkelijk om op in te zetten. Wil je een gokje wagen op de wedstrijd Ajax tegen FC Twente dan kan dat via bookmaker Bet365. Wij zetten ons geld in op een leuk duel met aardig wat doelpunten. Minimaal drie goals leveren je een odd op van 1.55. Weten de Amsterdamse dames de wedstrijd te winnen dan wacht je een quotering van 2.05. Gaat de aanstaand kampioen Twente er met de zege van door dan krijg je drie keer je inzet terug.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.